Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Gripa porcină face ravagii la Timişoara. Doi morţi, printre care şi mama celebrului caricaturist Ştefan Popa Popa’s

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În 2009 o uriaşă pandemie de gripă porcină făcea ravagii atât în România, dar mai ales în Europa. Sute de persoane au decedat atunci la nivel continental, întrucât tulpina virusului avea anumite mutaţii pentru care nu exista leac. Odată găsită soluţia, decesele s-au redus simţitor, ba chiar au dispărut, întrucât populaţia avea la dispoziţie un vaccin pentru asta.

În România, de la începutul acestui an, boala a reapărut, iar decesele se regăsesc şi ele, chiar dacă nu în număr alarmant. Un bărbat în vârstă din Bucureşti a fost ucis de noul virus, pentru ca mai apoi, o femeie supraponderală să fie declarată decedată la Timişoara.

„Zilele trecute a fost adusă o persoană infestată cu acest virus. În urmă cu aproximativ două sau trei săptămâni a decedat o femeie, pe patul Spitalului Judeţean Timişoara. Este vorba despre mama lui Ştefan Popa Popa’s – caricaturistul celebru cu care se mândresc timişorenii” ne-a povestit un angajat al unităţii spitaliceşti, care ne-a solicitat să-i păstrăm anonimatul întrucât mai are nevoie de locul de muncă.

Contactat telefonic pentru a confirma sau infirma spusele susţinute de sursa noastră, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Timişoarra, Daniel Ilincariu, nu a binevoit să răspundă la numărul publicat inclusiv pe site-ul Spitalului, acesta fiind apelat timp de două zile consecutiv.

Oare se muşamalizează ceva, aşa cum s-a mai întâmplat cu circa un an în urmă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Timişoara?

Cum să evităm riscul îmbolnăvirii cu virusul A/H1N1, cu atât mai mult cu cât în Timişoara au fost confirmate cazuri? Vezi AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare