Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Artistul timișorean Ștefan Popa Popa’s, în centrul atenției la gala ADE 2015 organizată în Madrid

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
19.7 ° C
20.1 °
17.1 °
79 %
3.6kmh
0 %
mar
26 °
mie
26 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
18 °

Timișoreanul Ștefan Popa Popa’s a fost invitat special la gala ADE 2015, organizată de Asociația Diplomaților din Spania, care s-a desfășurat în capitală, la Madrid. Cu această ocazie, artistul bănățean a avut șansa să organizeze o expoziție marca Popa’s în Casinoul madrilen, unde au fost expuse peste 40 de lucrări.

Printre invitații de seamă ai evenimentului s-au numărat și reprezentanți ai Casei Regale spaniole, ai corpului nobilimii din Asturias și Castilia, ambasadori, oameni de afaceri de mare nivel și reprezentanți ai mediului cultural din Spania. Ștefan Popa Popa’s a captat din nou toată atenția atunci când a început să deseneze, realizând portrete pentru peste 200 de invitați, care au făcut coadă la masa celui mai rapid caricaturist din lume atestat de Guiness Book.

75 de euro a fost biletul de intrare iar din donații s-au strâns peste 50.000 de euro, fondurile obținute fiind donate la Crucea Roșie Spania, banii urmând a fi folosiți pentru ajutorarea refugiaților din Orientul Mijlociu. Artistul timișorean a fost distins și cu o diplomă de excelență de la Crucea Roșie Spania.

De asemenea, Ștefan Popa Popa’s a mai primit o apreciere deosebit de la Accademia Internazionale la Sponda, din Roma, care i-a oferit artistului român premiul internațional „Cultură, Romanitate, Solidaritate” pentru contribuția sa la Expoziția Itinerantă Ritratti dei Papi.

Timișorean a realizat portretele ultimilor zece Papi, care se află într-un album intitulat „Papi, Santi… illustri”. Portretul Papei Benedict al VXI-lea se află expus în Sala Papilor din Basilica San Pietro de la Vatican.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare