ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timisoara gazduieste Salonul International de Caricatura de Presa si Arte Vizuale Satirice

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara va fi, timp de trei zile, capitala artei vizuale satirice și a caricaturii. În perioada 18 – 20 octombrie 2019, Muzeul Național al Banatului în parteneriat cu Fundația Popa’s, Consiliul Județean Timiș și Uniunea Artiștilor Plastici din România organizează cea de-a VII-a ediție a Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice.

Peste 300 de artiști din 70 de țări își vor expune o parte din lucrări în Bastionul Theresia, situat de pe strada Martin Luther, nr. 4 din Timișoara.

Printre artiștii internaționali, invitați ai maestrului Ștefan Popa Popa’s, cel mai rapid caricaturist din lume și inițiatorul evenimentului, care vor fi prezenți la cea de-a VII-a ediție a ”Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale”, se numără Antonio Calderon, Tomas Gallego (Spania), Rudy Gheysens (Belgia), Jean Plantu (Franța), Grigori și Ilya Katz – Israel, Constantin Ciosu și Mihai Pînzau (România) sau Jugoslav Vlahovici (Serbia). La ediția de anul acesta a salonului vor fi prezenți artiști de pe șase continente.

Programul salonului începe vineri, 18 octombrie 2019, la ora 16:00, cu deschiderea Muzeului Popa’s, în noua sa formă, iar la ora 16:30 este programată deschiderea Salonului Internațional de Caricatură de Presă și Arte Vizuale Satirice. Ne vor onora cu prezența elite ale României precum Tudor Gheorghe, Ioan Bocșa, Aura Twarowska, Dorel Vișan, Helmuth Duckadam și Elisabeta Lipă, Mihai Tatulici și autorități locale.

Programul manifestărilor cuprinde festivitatea de premiere, caricaturi live tuturor participanților executate de artiștii prezenți, dar și o școală de caricatură. Detalii privind programul găsiți în afișul evenimentului, mai jos.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore