Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentCaricatura lui Bojin, ”cu mâinile curate”! De ce i-a spus caricaturistul Popa's...

Caricatura lui Bojin, ”cu mâinile curate”! De ce i-a spus caricaturistul Popa’s președintelui CJT să ”și-o arate” VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Caricaturistul timișorean de talie mondială, Ștefan Popa Popa’s, le-a făcut consilierilor județeni un cadou deosebit, de mare valoare. Aleșii județului Timiș au primit, în cadrul ședinței de plen de joi, câte o caricatură din partea artistului.

La începutul ședinței, președintele CJ Timiş. Titu Bojin, s-a oferit să arate colegilor că: ”Aveţi un tablou realizat de Ştefan Popa Popa’s. Este o caricatură în care unii suntem mai frumoşi, iar alții mai urâţi. Am vrut ca aceste caricaturi să le primiți înainte de Paşti fiecare dintre dumneavoastră”, a explicat pesedistul.

La finalul plenului, Bojin a precizat că el se simte, exact așa cum apare în caricatură, cu mâinile la vedere, curate. ”Domnul Popa’s mi-a spus că mă roagă ca pe a mea s-o arăt (caricatura – n.r.) și că ar fi făcut o poză prin care la mine apar și mâinile și mă consider și eu că nu am nicio murdărie pe mâini, mai ales după discuțiile de la alte partide, care încep acuma să iasă ca ciupercile. Și-au adus aminte că fac parte din spectrul timișean și probabil că vreau ca să se afirme prin numele meu” a încheiat președintele CJ Timiș.

Acest ”cadou” făcut de Popa’s aleșilor județeni poate fi considerat ca un cadou-răspuns ca urmare a faptului că renumitul caricaturist recunoscut la nivel mondial va fi numit Cetăţean de Onoare al Judeţului Timiş, urmând ca ”numirea” să aibă loc în luna iunie.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=iDMEDHLkAjk&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Bezna minții! Administrația Alin Nica a demarat ancheta internă pentru depistarea cârtiței în cazul lingvistului ”Borsetă”

Plin de sânge, umilit și în bălți de lacrimi, ultimele datorate râsului isteric venit...

Șeful de cabinet al președintelui CJ Timiș are urgent nevoie de cursuri de gramatică și de limba română

Și, până la urmă, fără nicio exagerare, chiar și de lecții de logică. Pentru...

După ani și ani! Justiția timișoreană confirmă investigațiile voceatimișului.ro în cazul cooperativei PSD de la IPJ Timiș

Azi, după cinci amânări, Curtea de Apel Timișoara s-a pronunțat în cel mai important...