Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

PSD Timiș ”calcă” pe cuvântul lui Bojin după ce acesta îl anunța pe Cociobea «atașat», ca independent. Consilierul a rămas FĂRĂ mandat VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

PSD Timiș a devenit un fel de ”Surprize, Surprize” în politica județului Timiș. Joi, consilierul județean Sorin Cociobea își anunța demisia din Partidul Social Democrat, urmând să rămână pe postul de ales al timișenilor ca independent, fapt confirmat de însuși președintele Consiliului Județean timiș, Titu Bojin, de asemenea membru PSD Timiș. ”Domnul Cociobea rămâne «atașat» grupului consilierilor PSD, ca independent. Nu pleacă la niciun alt partid și nici nu iasă din cercul celor care vor vota cu PSD” a explicat, ieri, social-democratul de la conducerea CJT.

Vezi înregistrarea video de mai jos pentru a afla de ce spune Bojin că nu regretă faptul că l-a primit pe Cociobea în PSD, deși acesta a stat în partid numai câteva luni, dar și care este promisiunea făcută de actualul ”independent” social-democraților din Consiliul Județean.

Toate datele ”problemei” s-au schimbat vineri, când filiala Timiș a Partidului Social-Democrat a transmis un comunicat de presă în care ”călca” peste cuvântul lui Bojin și care anunța că ”independentul” Cociobea urmează să fie exclus din PSD, urmând a-și pierde și fotoliul de consilier județean. ”Biroul Permanent Judeţean al PSD Timiş s-a reunit astăzi în şedinţa săptămânală de lucru. Liderii social-democraţi au luat o serie de decizii organizatorice şi politice. Astfel, în perioada 20 aprilie-20 mai, vor avea loc alegeri în toate organizaţiile PSD din judeţul Timiş, datele exacte urmând a fi stabilite.

În urma analizei evenimentelor care au avut loc în ultima perioadă pe scena politică locală, s-a luat decizia, cu vot unanim, ca Sorin Cociobea să fie exclus din Partidul Social Democrat. Urmare a acestei hotărâri, domnul Sorin Cociobea urmează să îşi piardă şi mandatul de consilier judeţean. De menţionat că decizia excluderii din partid a fost luată datorită încălcării grave a Statutului partidului” ne-a comunicat Lucian Ursulețu, purtătorul de cuvânt al PSD Timiș.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=6d_ZwA0voeU&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare