ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Proiectul parcării de lângă Hotelul Timișoara a fost amânat. Consilierii județeni vor avea cinci locuri de parcare garantat

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Votarea unui nou regulament de administrare a parcării din vecinătatea Hotelului Timișoara a fost amânată astăzi de către membrii Consiliului Județean. Dacă pentru o oră de parcare clientul trebuie să plătească suma de 4 lei pe oră, cei din Consiliul Județean se bucurau de gratuități. Curtea de Conturi nu a fost de acord cu situația de față, iar după un raport al acesteia, și ei vor trebui să achite costul parcării.

Întrebat de reacția membrilor Consiliului Județean atunci când s-a luat decizia că nu vor mai beneficia de gratuități la parcare, Titu Bojin a explicat: „Așa cum ați văzut, prin propunerea pe care am făcut-o, vor fi cinci locuri pentru parcări. Nu a spus nimeni că pentru asta nu votează. Eu cred că nu se pune problema să nu ne înțelegem. Nu înseamnă că, dacă te duci odată la trei zile sau o data pe săptămână, trebuie să fie locul rezervat pentru cineva anume. De asta am renunțat inclusiv la locul de parcare pentru președintele CJ Timiș sau pentru vicepreședinți, chiar dacă aveau dreptul prin lege să beneficieze de gratuități. Cei care vin și nu reușesc să ocupe cele cinci locuri, vor trebui să plătească. Se poate deconta parcarea o dată la lună sau la 3 luni, nu se merită să ținem blocate parcările”.

După proiectului care ar fi trebuit votat ieri, abonamentul lunar va costa 250 de lei, dacă va fi încheiat pe o durată de trei luni. În sens contrat, costul se va ridica la suma de 300 de lei, iar tariful pe oră va fi neschimbat.

De partea cealaltă, Marian Vasile a menționat că „este un proiect nejustificat temeinic. Întotdeauna, atunci când se modifică unele tarife, trebuie să existe un studiu de piață. În Timișoara există mai multe parcări private și publice, iar noi trebuie să ne gândim ceea ce este bine pentru Consiliul Județean Timiș. Având în vedere că acea parcare centrală este tot timpul plină, nu văd de ce noi, grupul PNL, ar trebui să diminuăm tarifele, dacă funcționează bine așa cum este. De aceea am propus amânarea acestui proiect, așa cum este normal, pentru a se face studiu de piață și ulterior să luăm o decizie pe baza acestuia”.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore