ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Liviu Cocean, INCISIV la adresa lui Titu Bojin. De ce se aseamănă PSD-ul cu o familie de ESCHIMOȘI VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Reacție acidă ieri, la adresa președintelui Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, venită din partea președintelui TNL Timiș, Liviu Cocean. Liberalul a ținut să-i tragă un semnal de alarmă pesedistului, invocând faptul că, dacă nici Liviu Dragnea nu-l mai susține pentru o nouă candidatură, atunci lucrurile sunt lămurite în ceea ce privește viața sa politică.

„Ceea ce s-a întâmplat și astăzi în Consiliul Județean nu mai surprinde. Nu este prima oară când domnul Titu Bojin, atunci când nu-i convine un subiect, închide microfonul consilierilor județeni. Vreau să-i transmit un mesaj acestuia. Liviu Dragnea a dat un semnal foarte prost în ceea ce-l privește pe Bojin, atunci când a venit la Timișoara, și anume că nu va mai fi susținut în noile alegeri. Nici colegii PSD nu-i mai susțin candidatura! S-au ratat principalele proiecte, cum ar fi Centrul intermodal de la Remetea, Centrul multifuncțional de afaceri sau reabilitarea Muzeului Banatului. Această practică din PSD de înlăturare a unor bătrâni este specifică civilizației eschimoșilor. Doar acolo, când vârstnicii nu mai pot vâna, sunt izgoniți”, a declarat Liviu Cocean.

În ceea ce privește realizările pe care la-a avut Consiliul Județean, conducătorul tinerilor liberali spune că Titu Bojin nu trebuie să-și asume meritele. „Președintele Titu Bojin ținea să se laude de modul în care a fost ales în 2012. Cred că dânsul nu este în măsură să se laude cu mandatul pe care l-a avut și nici cu realizările Consiliului Județean. Să nu uităm că ceea ce s-a realizat este în baza unei îndatorări a CJ Timiș, nu pentru că a fost un management extraordinar sau alt lucru asemănător”, a adăugat Liviu Cocean.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore