Liviu-Cocean

Reacție acidă ieri, la adresa președintelui Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin, venită din partea președintelui TNL Timiș, Liviu Cocean. Liberalul a ținut să-i tragă un semnal de alarmă pesedistului, invocând faptul că, dacă nici Liviu Dragnea nu-l mai susține pentru o nouă candidatură, atunci lucrurile sunt lămurite în ceea ce privește viața sa politică.

„Ceea ce s-a întâmplat și astăzi în Consiliul Județean nu mai surprinde. Nu este prima oară când domnul Titu Bojin, atunci când nu-i convine un subiect, închide microfonul consilierilor județeni. Vreau să-i transmit un mesaj acestuia. Liviu Dragnea a dat un semnal foarte prost în ceea ce-l privește pe Bojin, atunci când a venit la Timișoara, și anume că nu va mai fi susținut în noile alegeri. Nici colegii PSD nu-i mai susțin candidatura! S-au ratat principalele proiecte, cum ar fi Centrul intermodal de la Remetea, Centrul multifuncțional de afaceri sau reabilitarea Muzeului Banatului. Această practică din PSD de înlăturare a unor bătrâni este specifică civilizației eschimoșilor. Doar acolo, când vârstnicii nu mai pot vâna, sunt izgoniți”, a declarat Liviu Cocean.

În ceea ce privește realizările pe care la-a avut Consiliul Județean, conducătorul tinerilor liberali spune că Titu Bojin nu trebuie să-și asume meritele. „Președintele Titu Bojin ținea să se laude de modul în care a fost ales în 2012. Cred că dânsul nu este în măsură să se laude cu mandatul pe care l-a avut și nici cu realizările Consiliului Județean. Să nu uităm că ceea ce s-a realizat este în baza unei îndatorări a CJ Timiș, nu pentru că a fost un management extraordinar sau alt lucru asemănător”, a adăugat Liviu Cocean.