Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ludovic Orban amenință PSD cu proteste de stradă împotriva legislației din domeniul economic

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
14.3 ° C
15 °
12.1 °
76 %
2.6kmh
0 %
joi
27 °
vin
28 °
sâm
27 °
Dum
26 °
lun
22 °

PNL ar putea organiza proteste de stradă pentru a stopa schimbarea legislației din domeniul economic. Liderul PNL Ludovic Orban a anunțat astăzi, la Timișoara, că măsurile pe care PSD vrea să le adopte vor distruge economia României și vor falimenta multe firme.

„Astăzi guvernul a anulat dezbaterea pachetului de legi care riscă să pună pe butuci economia României. Din fericire, noi le cerem să amâne la calendele grecești acest pachet de legi. Suntem împotriva inepțiilor fiscale anunțate de domnul Mișa. I-am mai cerut lui Tudose o dată să îl trimită pe Mișa la plimbare. Acum îi cerem din nou să îl trimită să facă schimb de experiență cu Varujan Vosganian, să îi pună la munca de jos ca perceptor, să colecteze impozitele de la ouăle aflate pe drumul spre tigaia consumatorului român. Măsurile anunțate de guvern sunt niște experimente pe firmele românești și pe cetățeanul român, care pot să genereze consecințe extrem de grave. (…) Taxa de 2,25 % pe fondul de salariu reprezintă o inovație în materie fiscală. Din punctul nostru de vedere acest guvern nu are capacitatea de a guverna, nu are capacitatea de a genera politici economice fiscale și bugetare, care să mențină trendul de creștere economică pe care l-au moștenit de la guvernul precedent. Tot ce face PSD de când a preluat guvernarea este să distrugă sistematic. Tot ce face PSD de când a preluat guvernarea este să distrugă sistematic perspectivele de dezvoltare economică a României, atacând principalele motoare de creștere economică”, a declarat Ludovic Orban.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare