ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RECORD de înșelăciuni comise pe perioada a aproximativ doi ani de către un timișean. Cum acționa bărbatul

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 50 de fapte de înșelăciune și un prejudiciu de aproximativ 50.000 de lei, acesta este recordul de fapte penale ale unui bărbat de 27 de ani, din județul Timiș. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Timișoara l-au depistat pe acesta ieri, 30 septembrie, iar magistrații Tribunalului Timiș au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În urma cercetărilor a reieșit că, în perioada octombrie 2013 – martie 2015, bărbatul ar fi indus în eroare 50 de persoane, cărora le-ar fi garantat împrumuturi pecuniare, după ce le-ar fi solicitat să depună într-un cont bancar sume cuprinse între 200 și 5000 de lei. Bănuitul a publicat un anunț prin care oferea împrumuturi fără garanții, iar în momentul în care era contactat, le solicita persoanelor să depună într-un cont bancar anumite sume de bani, reprezentând costul actelor notariale, dar și alte comisioane.

După ce intra în posesia banilor, bărbatul nu mai era de găsit. Prejudiciul este estimat la suma de 50.000 de lei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore