Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialRECORD de înșelăciuni comise pe perioada a aproximativ doi ani de către...

RECORD de înșelăciuni comise pe perioada a aproximativ doi ani de către un timișean. Cum acționa bărbatul

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Peste 50 de fapte de înșelăciune și un prejudiciu de aproximativ 50.000 de lei, acesta este recordul de fapte penale ale unui bărbat de 27 de ani, din județul Timiș. Polițiștii Biroului de Investigații Criminale – Poliția Municipiului Timișoara l-au depistat pe acesta ieri, 30 septembrie, iar magistrații Tribunalului Timiș au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

În urma cercetărilor a reieșit că, în perioada octombrie 2013 – martie 2015, bărbatul ar fi indus în eroare 50 de persoane, cărora le-ar fi garantat împrumuturi pecuniare, după ce le-ar fi solicitat să depună într-un cont bancar sume cuprinse între 200 și 5000 de lei. Bănuitul a publicat un anunț prin care oferea împrumuturi fără garanții, iar în momentul în care era contactat, le solicita persoanelor să depună într-un cont bancar anumite sume de bani, reprezentând costul actelor notariale, dar și alte comisioane.

După ce intra în posesia banilor, bărbatul nu mai era de găsit. Prejudiciul este estimat la suma de 50.000 de lei. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în formă continuată, în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare