Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

„La povești. Despre Banat și bănățence”, întâlnirea liceenilor, dedicată culturii bănățene și personalităților feminine marcante

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Liceenii timișoreni sunt invitați sâmbătă, în 3 octombrie, „La povești. Despre Banat și bănățence”, o întâlnire organizată de Asociația SPICC și dedicată culturii bănățene și personalităților ei feminine marcante. Evenimentul va începe de la ora 11.00, la Casa de Cultură a Studenților și constituie primul de acest gen dintr-o serie de secvențe prevăzute în cadrul proiectului „Think outside the box! – Tineri împotriva stereotipurilor de gen”.

Proiectul promovează egalitatea de gen și combate stereotipurile de gen în rândul liceenilor timișoreni, prin implicarea acestora în activități culturale extracurriculare menită să reducă deficitul de cunoaștere în ceea ce privește contribuția femeilor la patrimoniul cultural regional, național și internațional. Invitatele întâlnirii vor fi doamna conf. dr. Smaranda Vultur și doamna lect. dr. Simona Adam.

La finalul întâlnirii elevii vor fi invitați să participe la un concurs de eseuri cu titlul „Personalități feminine din Banatul de ieri și de azi”.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore