Liga a IV-a ajunge de astăzi la cea de-a X-a rundă, când sunt programate trei partide. Cea mai importantă pare să fie la Sânnicolau Mare, acolo unde gazdele de la Unirea o întâlnesc pe rănita ACS Poli II, care vine pe Aranca după două înfrângeri consecutive. De partea cealaltă, amfitrionii trec printr-o perioadă bună, în ciuda faptului că au scăpat printre degete cele trei puncte în etapa trecută, fiind egalați în prelungiri de Lorena Giarmata Vii. O brigadă maghiară va arbitra jocul dintre cele două echipe. Cu o victorie astăzi coroborată cu înfrângerea Orțișoarei de la Ripensia, sânmicloșenii ar urca până pe a treia treaptă a podiumului.

Ripensia va avea de-a face cu Cocoșul Orțișoara, în vreme ce Pobeda Dudeștii Vechi vor dori să bifeze trei puncte din partida cu AS Murani, una accesibilă. Liderul Voința Mașloc va evolua pe teren propriu cu Gătaia, iar Ghiroda lui Paul Codrea trebuie să îndeplinească doar o formalitate tot pe teren propriu, în fața Făgetului. Ultimul joc al etapei se va juca între Voința Biled și Lorena Giarmata Vii.

Vineri, 2 octombrie

15.00 Unirea Sânnicolau Mare – ACS Poli Timișoara II

15.00 Ripensia Timișoara – Cocoșul Orțișoara

16.00 Pobeda Dudeștii Vechi – AS Murani

Sâmbătă, 3 octombrie

11.00 Timișul Șag – Băban Marcel Jimbolia

11.00 CFR 1933 Timișoara – ACS Dumbrăvița

11.00 CS Ghiroda – Arsenal Flacăra Făget

11.00 Voința Mașloc – Progresul Gătaia

15.00 Avântul Periam – Peciu Nou

Duminică, 4 octombrie

15.00 Voința Biled – Lorena Giarmata Vii

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.