ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

CSM Lugoj pornește cu DREPTUL noul sezon competițional. Victorie în Cupa României, contra lui SCM U Craiova

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

CSM Lugoj a debutat cu dreptul în noul sezon competițional. După ce a acceptat ca ambele meciuri din Cupa României să se dispute la Lugoj, SCM U Craiova a pierdut prima partidă, care a început ieri, la 18.30, cu 3-0 la seturi.

Timișencele au început în formula Luminița Trombițaș, Gabriela Bălae, Ionela Canea, Ivana Radonjic, Ramona Rus, Krista DeGeest, pe libero fiind Ivana Milanovic, în timp ce oltencele au răspuns cu Ramona Breban, Alina Gagea, Ioana Vodă, Adina Stanciu, Marina Cojocaru, Gabriela Dancu, respectiv Monica Foca pe poziția de libero. Totuși, startul le-a aparținut voleibalistelor din Craiova, care au condus cu 8-6, iar mai apoi s-au desprins la cinci puncte diferență, 12-7. Revenirea s-a produs la 14-14, iar conducerea a fost preluată de către amfitrioane la 18, ca primul set să se încheie 25-23.

Setul secund s-a desfășurat în aceeași notă de echilibru, Craiova fiind prima care s-a instalat la conducere. După un 10-10, bănățencele s-au instalat la timonă 16-14, pentru ca la finalul setului să fie 25-21. Ultimul set a fost aproape unul fără istoric. 12-8 în favoarea Lugojului, pentru un final la scorul de 25-18.

Returul dintre CSM Lugoj și SCM U Craiova va avea loc astăzi, în Sala Sporturilor Ion Kunst Ghermănescu, de la ora 17.00.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore