Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un TIMIŞOREAN părtaş la HAOSUL provocat de TAS în fotbalul românesc. Marius Cociu continuă să fie membru în CEx al FRF

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
17 ° C
18.4 °
15.1 °
84 %
3.1kmh
0 %
mar
26 °
mie
27 °
joi
27 °
vin
27 °
sâm
24 °

După ce săptămâna trecută Trbunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (T.A.S.) a „dictat” excluderea Rapidului din Liga I, deocamdată un singur membru al Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal care s-a „simţit” şi şi-a dat demisia este Florian Walter. Timişoreanul Marius Cociu, reprezentan al cluburilor cu activitate exclusivă pentru copii şi juniori nu s-a „sesizat” şi rămâne pe funcţie.

T.A.S. a dat peste cap competiţia internă de fotbal a României, iar asta nu din cauza judecătorilor elveţieni ci exclusiv datorită diriguitorilor fotbalului mioritic, care preferă să-şi bată joc de ceea ce încă ţine fotbalul „în vână” – fotbalişti, patroni şi investitori, angajaţii cluburilor, dar mai ales suporterii.

Ei bine, prima reacţie din partea membriilor CEx al FRF a venit abia azi, când, Florian Walter a demisionat din funcţia de reprezentant al cluburilor din Liga I , anunţă ProSport. Celelalte reacţii întârzie să apară, sau nu vor mai fi după toate probabilităţiile. Lumea nu are decât să aştepte ca Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir să plece, la anul, când le expiră mandatele, asta dacă se vor ţine de cuvânt şi o vor face.

Singurul reprezentant al cluburilor din primul eşalon în CEx al FRF a rămas Valeriu Argăseală (Steaua Bucureşti), urmând ca locul deţinut de Walter să fie ocupat în viitorul apropiat.

Interesant este faptul că şi un timişorean face parte din acest Comitet Executiv al Federaţiei Române de Fotbal, şi încă unul nu tocmai iubit printre timişoreni, pentru „afacerile” pe care le face cu fotbaliştii din plan local. Este vorba de Marius Cociu – directorul Liceului cu Program Sportiv Banatul din Timişoara. Acesta reprezintă în CEx cluburile cu activitate sportivă destinată exclusiv copiilor şi juniorilor.

În afara timişoreanului, în componenţa Comitetului Executiv al FRF, după demisia lui Walter, au mai rămas:
– Mircea Sandu – preşedinte;
– Dumitru Dragomir – prim-vicepreşedinte;
– Octavian Goga – vicepreşedinte, reprezentant al fotbalului amator;
– Valeriu Argăseală – reprezentantul cluburilor de Liga I;
– Cornel Şfaiţer – reprezentantul cluburilor de Liga a 2-a;
– Gheorghe Constantin – al doilea reprezentant al cluburilor de Liga a 2-a;
– Ştefan Stana – reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a;
– Cristi Bobar – al doilea reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a;
– Sorin Ţerbea – reprezentantul cluburilor de fotbal în sală;
– Marian Pălărie – reprezentantul cluburilor de fotbal feminin;
– Alexandru Deaconu – preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor;
– Dumitru Costin – preşedintele sindicatului fotbaliştilor recunoscut de FIFPRO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare