IMG_00141

Memoria lui Cristian Breb, fost rugbist al Timişoarei, dar şi al naţionalei României, este ţinută vie an de an, prim memorialul care-i poartă numele. Ajuns la ediţia cu numărul 11, Memorialul „Cristi Breb”, organizat de Clubul Sportiv Warriors Timişoara, prin preşedintele Codruţ Nicorici, dar şi de clubul RCM Timişoara, în colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş.

În cadrul turneului au participat micii rugbişti ai clubului organizator, împărţiţi pe categorii de vârstă U14, U12 şi U10. iar după desfăşurarea celor mici a avut loc întâlnirea dintre echipa campionilor de la RCM Timişoara, reprezentată de tierii de până în 18 ani, împotriva unei selecţionate similare a Serbiei.

„A fost un eveniment foarte interesant, un memorial pe care-l ţinem de 11 ani, în memoria unui fost coleg de echipă şi component al lotului naţional, despre care nu se vorbeşte la trecut, ci în fiecare an vorbim despre el la prezent. Am încercat să facem, pentru copii, un eveniment cu jocuri cât mai multe pentru a promova rugby-ul timişorean, împreună cu cei de la RCM. Am reuşit să aducem la acest turneu peste 150 de copii, am invitat şi naţionala Serbiei” ne-a declarat Nicorici.

Organizatorii au avut şi surprize, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici. „La finalul tuturor jocurilor, părinţii vor juca efectiv rugby şi vor vedea ce înseamnă acest sport pentru copil şi cât de frumos este acest sport” a mai adăugat Codruţ Nicorici.

Pentru a vedea ce a spus organizatorul acestui eveniment despre colaborarea cu Primăria, respectiv Consiliul Local al Municipiului Timişoara, urmăriţi clipul de mai jos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.