Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sport și multă voie bună la Memorialul „Cristi Breb”. „Consiliul Județean ne sprijină… puțin”

- Advertisement -
Memoria lui Cristian Breb, fost rugbist al Timişoarei, dar şi al naţionalei României, este ţinută vie an de an, prim memorialul care-i poartă numele. Ajuns la ediţia cu numărul 11, Memorialul „Cristi Breb”, organizat de Clubul Sportiv Warriors Timişoara, prin preşedintele Codruţ Nicorici, dar şi de clubul RCM Timişoara, în colaborare cu Consiliul Judeţean Timiş.

În cadrul turneului au participat micii rugbişti ai clubului organizator, împărţiţi pe categorii de vârstă U14, U12 şi U10. iar după desfăşurarea celor mici a avut loc întâlnirea dintre echipa campionilor de la RCM Timişoara, reprezentată de tierii de până în 18 ani, împotriva unei selecţionate similare a Serbiei.

„A fost un eveniment foarte interesant, un memorial pe care-l ţinem de 11 ani, în memoria unui fost coleg de echipă şi component al lotului naţional, despre care nu se vorbeşte la trecut, ci în fiecare an vorbim despre el la prezent. Am încercat să facem, pentru copii, un eveniment cu jocuri cât mai multe pentru a promova rugby-ul timişorean, împreună cu cei de la RCM. Am reuşit să aducem la acest turneu peste 150 de copii, am invitat şi naţionala Serbiei” ne-a declarat Nicorici.

Organizatorii au avut şi surprize, atât pentru cei mari cât şi pentru cei mici. „La finalul tuturor jocurilor, părinţii vor juca efectiv rugby şi vor vedea ce înseamnă acest sport pentru copil şi cât de frumos este acest sport” a mai adăugat Codruţ Nicorici.

Pentru a vedea ce a spus organizatorul acestui eveniment despre colaborarea cu Primăria, respectiv Consiliul Local al Municipiului Timişoara, urmăriţi clipul de mai jos.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore