Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La Timișoara, “sfânta” zi de protest pentru Roșia Montană continua

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
În vreme ce, în București, Parlamentul a fost „încolțit” aseară de un lanț uman format din mii de oameni, nici vestul țării nu s-a lăsat mai prejos și  a continuat manifestările. Centrul timișorean a fost asaltat de sute de oameni ce continuă să se manifesteze împotriva proiectului ce vizează „sinuciderea prin cianură”.

Lozinicile au continuat să fie strigate, sticlele de plastic umplute cu pietricele s-au “împletit” cu tobe și fluiere într-o “simfonie gălăgioasă” iar pancartele au continuat să transmită mesaje în diversitate.

Protestatarii și-au “prelungit” traseul în speranța că vor “trezi” spiritele activiste din case și vor scoate oamenii să protesteze. Aceștia și-au continuat drumul până în Piața Traian după care au revenit în Piața Unirii.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare