Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialÎNȘELĂCIUNI de peste 15.000 de euro, prin metoda „accidentul”, în Lugoj

ÎNȘELĂCIUNI de peste 15.000 de euro, prin metoda „accidentul”, în Lugoj

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Metoda „accidentul” pare că a dat roade anul acesta în rândul infractorilor. Doi tineri, bănuiți de comiterea mai multor fapte de înșelăciune pe raza municipiului Lugoj au fost identificați de către polițiști. În urma cercetărilor a reieșit că aceștia ar fi comis patru astfel de fapte.

Cei doi, în vârstă de 21 și 25 de ani, provin din județul Călărași, iar prejudiciul cauzat folosind această metodă se ridică la suma de 15.000 de euro. Bărbații și-ar fi asumat calități false și le-au pretins persoanelor vătămate diferite sume de bani, invocând implicarea celor apropiați în accidente de circulație soldate cu victime.

Unul dintre bănuiți este cercetat în stare de arest preventiv de polițiștii clujeni pentru fapte cu același mod de operare. Oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune în vederea documetării întregii activități infracționale a celor doi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare