Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Concert de muzică clasică la Biserica Millenium din Timișoara, de Florii și de Paște

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Timișorenii sunt invitați la un deosebit concert de muzică clasică, eveniment programat duminică, 29 martie 2015, începând cu ora 15:00 la Biserica Millenium din Piața Traian.

posterOrganizatorii propun un program primăvăratec pentru cei mai mari și mai mici, dedicat Sărbătorii Floriilor, dar și a Sfintelor Paște, incluzând lucrări cu temă religioasă, cum ar fi: ”Ave Maria”,”Schindler List” sau ”Intermezzo”, dar și tangouri celebre și lucrări pentru copii precum ”Baby elephant walk” sau ”Pantera Roz”.

Lucrăile vor fi interpretate de Duo Lirica și Cvartetul Classica ce îi au în componență pe: Marta Teglaș (vioară), Mihaela Dolniceanu Faur (harpă), Gianluca Vanzelli (flaut), Gabriela Vanzelli (violă), Tereu Darius (violoncel).

Intrarea se face pe bază de bilet de acces, care costă 10 lei. În cazul elevilor și studenților, valoarea tichetului se reduce la jumătate, adică 5 lei. Biletele se pot achiziționa cu o oră înainte de concert, chiar de la Biserica Millenium, duminică, 29 martie.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare