Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Delia s-a abonat la concerte în Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Debutul muzical al cântăreţei a avut loc în anul 1999 cu formaţia de muzică pop-dance N&D, unde l-a avut coleg pe Nicolae Marin (cunoscut sub numele de Nick), principalul compozitor al trupei. Cu N&D Delia a cunoscut succesul la nivel naţional. Primul hit lansat a fost „Vino la mine”. Au urmat alte piese de succes precum „Nu e vina mea”, „Nu vreau să te pierd”, „Vreau să plâng” sau „Nu pot să uit”, toate aceste melodii beneficiind de videoclipuri intens difuzate de postul muzical românesc Atomic TV. Lansările de hituri şi de albume au fost dublate de concerte în întreaga ţară.

După destrămarea trupei N&D, în 2003, Delia Matache a decis să urmeze o carieră solo, lansând mai multe melodii de succes atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Ultima perioadă i-a adus o serie de colaborări, cea mai difuzată şi de succes fiind în prezent “Anii ce vin”, alături de Mike Angello şi Uddi.

Delia Matache este şi o răsfăţată a televiziunilor, ea fiind actualmente jurat la „X Factor” şi participând în trecut la emisiunile „Dansez pentru tine” şi „Te cunosc de undeva”.

Concertul artistei va avea loc miercuri, 19 februarie 2014, iar studenţii vor avea intrarea liberă, în baza carnetului de student.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Concert hip-hop cu Phunk B, la Timisoara

Phunk B revine în Clubul Capcana pentru un concert 100% hip-hop pentru fanii din...

Trupa Rockabil isi lanseaza noul album LIVE, la Timisoara

Trupa Rockabil își lansează noul album, intitulat ”Un cântec promis”, sâmbăta, 1 februarie 2020,...

Teo Milea concertează la Timisoara, in cadrul unui turneu national

Pianistul Teo Milea concertează în România în perioada 24 Ianuarie - 11 februarie 2020....