AcasăStiriCulturaElectric Theatre - flux de cultură în weekend

Electric Theatre – flux de cultură în weekend

Nou-născuţi în ochii publicului timişorean, Electric Theatre se afirmă încetul cu încetul în lumea culturală din zona vestică.Proiectul a atras deja, prin calitatea şi culoarea repertoriului propus, atenţia artiştilor din România.
În materie de muzică, proiectul „Jazz’t în Case” şi-a propus să susţină un concert în care vor interpreta o paletă largă de sub-genuri muzicale din sfera „jazz-ului, afro-latin-ului, a muzicii braziliene şi a funk-ului”. Trupă este formată din : Ştefan Olariu la trompetă, Lucian Nagy la saxofon, flaut, Tony Kuhn la clape, Mircea Ardeleanu Jr. la contrabass iar Sergiu Catana la tobe.
La categoria teatru, protagonişti sunt Lipicioşii, un band muzical format din actori, al cărui scop este de a bine-dispune şi de a pune pe gânduri.Poveştile comice, cu un uşor iz supra-realist, curg pe muzica live compusă de Claudiu Falamas şi MC Matli. Versurile îi aparţin dramaturgului Flaviu Suhastru, iar muza Lipicioşilor este actriţa Andrada Grosu. Personajele sunt fantastice, dar le întâlniţi pe stradă, acasă, la birou. E cu vorbe, dar nu e teatru. E cu muzică live, dar nu e concert. E cu poveste, şi cu crime, şi cu urlete, şi cu iubire, şi cu personaje, dar nu e nici telenovelă, nici Sandra Brown. Spectacolul a fost parte din programul oficial al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (iunie 2013), precum şi al maratonului “25 de ore de teatru non-stop” (Sibiu, martie 2013) şi a fost invitat la Festivalul Naţional de Teatru Independent, Bucureşti, 2013.
De asemenea, Electric Theatre mai aduce şi Cehov- 3 drame ridicole. Un spectacol inspirat din povestirile lui A.P. Cehov, un spectacol alert şi antrenant, într-un registru modern, care nu trădează însă spiritul şi umorul autorului.

 

 
Programul este după cum urmează:

 

Vineri, 22 noiembrie, ora 21:00: concert „Jazz’t în Case”. Preţul unui bilet este de 25 de lei.
Sâmbătă, 23 noiembrie, ora 21:00: spectacol de teatru „Lipicioşii. Despre vise şi alte amăgiri”. Preţul unui bilet este de 25 de lei.
Duminică, 24 noiembrie, ora 21:00: „Trei drame ridicole” – Compania Teatrală BIS – Sibiu.
Expoziţie caricaturi „Self Growing” – actorul Romeo Ioan – Timişoara.

 

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente