ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

FOTO Caricaturile rugbiștilor din lotul României, scoase la LICITAȚIE. Cum arată desenele care-i întruchipează pe jucătorii timișoreni și la ce sumă au ajuns

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În timp ce naționala de rugby a României se pregătește pentru primul meci din cadrul Cupei Mondiale din Anglia, cel cu Franța de pe 23 septembrie, Federația Română de Rugby a scos la licitație caricaturile „stejarilor”. Realizate de Tatiana Tănase, acestea pot fi licitate în mediul online, pe Facebook, iar prețul de pornire este de 100 de lei. Câștigător va fi declarat cel care, evident, va licita cea mai mare sumă prin intermediul comentariilor.

Fiecare caricatură poartă și semnătura jucătorului pe care îl înfățișează, iar scopul acestei licitații este de a aduna fonduri pentru a suporta cheltuielile trimiterii unui junior de perspectivă la una dintre Academiile de Rugby cu tradiție, din străinătate. Bătaie mare este și pe caricaturile celor 8 jucători de la Timișoara Saracens. Până în dimineața zilei de sâmbătă, 19 septembrie, licitația pentru caricatura veteranului Stelian Burcea, în care acesta se sprijină de o cârjă, a ajuns la suma de 500 de lei, cea mai mare de până acum. Țăruș, care a căpătat o aură angelică, fiindu-i desenate o pereche de aripi, a fost licitat la 471 de lei.

Caricatura lui Valentin Calafeteanu, licitată momentan până la suma de 400 de lei, pare a fi cea mai detaliată, fiindu-i desenate cele mai multe elemente, printre care clasica minge de rugby, o sepie în mâna dreaptă, coroană regală pe cap, dar și un tatuaj cu Timișoara pe brațul stâng. Desenul care-l întruchipează pe Mădălin Lemnaru este următorul în topul celor mai licitate, ajungând la suma de 350 de lei. Un papagal care se pare că este o nimfă stă zvăpăiată pe mâna dreaptă, și o minge de rubgy în stânga sunt lucrurile care-l caracterizează pe Lemnaru.

Caricatura lui Andrei Rădoi, alături în care a fost desenat de un alt personaj, viitorul său copil, și probabil cea mai mare realizare a sa, a ajuns la suma de 310 lei, la fel ca și cea a lui Căpățână, cu un mic dinte în mâna dreaptă. 300 de lei au fost licitați până în momentul actual pentru desenul edificator pentru Valentin Popârlan, iar pentru cel al lui Paula Kinikinilau, tongalezul naturalizat care stă alături de o pasăre kiwi, 150 de lei.

Licitația va dura până în 16 octombrie 2015, la ora 23:59.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore