ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mai e puțin până când pe Bega vor pluti vaporașele. În ce condiții se pot solicita minibus-urile

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doar o formalitate se pare că o mai desparte pe Timișoara de momentul în care pe Bega, vor exista, în sfârșit, vaporete. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că s-a semnat raportul de procedură pentru achiziționarea acestora, și că, mai trebuie doar să aștepte 10 zile pentru eventualele contestații.

„Am semnat raportul procedurii pentru achiziția vaporetelor, prin urmare, trebuie să așteptăm 10 zile pentru eventualele contestații, dar nu sunt semne că vor fi, pentru că nici nu sunt motive, ținând cont și de cum a decurs licitația până în momentul de față. De îndată ce va expira și acest termen, voi semna contractul pe baza căruia câștigătorul licitației va trebui să ne furnizeze ambarcațiunile. Sunt foarte bucuros că vom ajunge, în sfârșit, în foarte scurt timp, să avem vaporete și să dăm drumul la navigație pe canalul Bega”, a spus edilul Timișoarei, Nicolae Robu.

În ceea ce privește minisurile electrice, primarul Timișoarei a specificat că, la eventualele dorințe ale turiștilor sau ale grupurilor de cetățeni, acestea pot fi solicitate de la R.A.T.T. „În privința minibus-urilor, ele sunt circulabile, utilizabile pe drumurile publice pentru că s-a ajuns după o procedură extrem de greoaie care ne-a ținut pe loc mai bine de un an, că așa-i legislația în România, la setările de rigoare încât ele să poată circula cu viteza de 50 km/h. Vor putea fi făcute plimbări cu aceste mașini deschise cu motor electric pe diverse circuite din oraș. Nu sunt curse regulare. Pot fi făcute la solicitarea agențiilor de turism sau la solicitarea unor grupuri de cetățeni care doresc să se plimbe cu ele”, a explicat Nicolae Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore