Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Competiție sportivă la Timișoara: se caută oameni voinici. Cei mai voinici

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Probele la care vor fi supuși sunt numeroase și complexe: genuflexiuni cu ridicare de greutăți deasupra capului, coborâri și urcări de scări, în viteză, flotări coreene în sincron sau abdomene în sincron, dacă e să menționăm numai câteva dintre ele. Practic toți membri echipei trebuie să ”funcționeze” ca un singur trup. Unul de atlet, capabil să facă inclusiv flotări în mâini, să se cațere pe sfoară sau să vâsleacă pe ergometru.

Sâmbătă, 27 iunie 2015, începând cu ora 9:00 va avea loc competiția sportivă lansată de brandul local SmartFit Studio. Ajuns la cea de-a doua etapă a campionatului din 2015 și ce-a de patra organizată până în prezent, Ultimate Smartfit Challenge (USC 2015 ) aduce și mai multe elemente inedite. Concret, este vorba de un concurs pe echipe, formate din câte patru membri – minim o fată sau minim un băiat. Între participanți sunt reprezentanți ai mai multor cluburi de fitness din cluburi din Timișoara, București, Târgoviște, Cluj-Napoca. Concursul include o serie de probe, printre care cele menționate anterior, un traseu complex de la o locație SmartFit la cealaltă între care voinicii vor trebui să alerge, cu cinci opriri, la tot atâtea puncte de lucru/probe.

”Toate aceste aspecte asigură celei de-a doua etape a campionatului USC 2015 statutul de cea mai curajoasă etapă de până acum. Concurenții vor trebui să lucreze atât în cele două locații SmartFit, cât și la Stadionul Dan Păltinișanu, pe malul Begăi și în Parcul Botanic. Vor fi în total cinci probe plus una surpriză. Între cele două puncte se va alerga, concurenții primind câte o hartă cu traseul marcat, și, în plus, câte un arbitru pentru fiecare echipă, care o va însoți pe toată durata desfășurării probelor”, explică organizatorii.

Etapa din martie a implicat 90 de participanți și peste 300 de susținători. În această etapă, pe echipe, vor intra în concurs peste 100 de concurenți, care vor fi așteptați la finalul traseului de către familiile și prietenii lor în Parcarea SmartFit 1 (Calea Torontalului nr. 17). Aici organizatorii pregătesc noi surprize și tot în această locație va avea loc premierea echipelor câștigătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare