Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara Saracens cere garanții municipalității cu privire la finanțare. Cu ce soluție vine Nicolae Robu

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După decăderea financiară care a adus-o pe BC Timișoara în colaps și probleme pecuniare pe care le are ACS Poli, și Timișoara Saracens este îngrijorată de situația banilor. Deciziile Curții de Conturi a afectat întreg sportul de pe Bega, iar clubul de rugby a trimis o solicitare către municipalitate prin care solicită garanția că va continua să finanțeze echipa.

„Oficialii de la Timișoara Saracens sunt neliniștiți pentru că, de multă vreme, nu am mai virat niciun ban, cum s-a întâmplat și la baschet, la fotbal sau la handbal, ca urmare a deciziei Curții de Conturi. Clubul este înscris și în competiții europene, dar simte că nu are bugetul asigurat. Banii privați nu sunt suficienți și se dorește o garanție din partea municipalității, să garanteze că va acorda finanțare în continuare, altminteri are intenția să se retragă din cupele europene, chiar dacă este un club care dă jumătate din echipa națională a României și care a avut succes imens pe plan național”, a spus Nicolae Robu.

Primarul Nicolae Robu s-a gândit și la o soluție pe termen lung pentru echipele sportive reprezentative ale Timișoarei. „Îi putem ajuta. Pentru vineri vom supune la vot în Consiliul Local un proiect care are în vedere crearea unui alt cadru. Însă, până vom putea da banii, trebuie să treacă o anumită perioadă, pentru că finanțarea în noul cadru este una bazată pe o competiție de proiecte”, a conchis edilul Timișoarei, Nicolae Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore