Timisoara-Saracens

În cadrul ultimului joc din etapa a III-a a Superligii CEC Bank, timișorenii au întâlnit echipa antrenată de fostul lor tehnician, Danie de Villiers. Gazdele de pe ”Dan Păltinișanu” aveau un debut excelent de sezon, în timp ce bucureștenii veneau după două înfrângeri în cele două jocuri oficiale disputate până în sâmbăta Învierii.

Jocul a fost alert, însă rugbiștii au lăsat impresia, de multe ori, că se gândesc mai degrabă la drobul de miel și ouăle roșii decât la meciul programat cu doar o zi înainte de Paști, jucătorii greșind foarte mult. Acest aspect, dar și ”pauzele” dese au stricat ceea ce se dorea a fi un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, oaspeții punând sare pe rană prin deschiderea scorului, printr-o penalitate semnată de Vlaicu. Primul eseu a fost trecut în dreptul timișorenilor, pentru ca Valentin Calafeteanu să transforme și să ducă scorul la 7-3. Același Vlaicu, de la oaspeți, a mai transformat două penalități, iar scorul pauzei avea să fie favorabil echipei din București, 9-7.

Repriza a doua a adus un plus de viteză, dar și de disperare, datorită gazdelor, care alergau după egalare și implicit preluarea conducerii pe tabelă, fapt care s-a și petrecut când Stephen Shennan izbutește un eseu de excepție, care nu a fost transformat, însă timișorenii duceau scorul la 12-9 și erau la un mic pas de cea de-a treia victorie a sezonului, din tot atâtea jocuri. Din păcate pentru ei, n-a fost să fie, deoarece Malupo, de la oaspeți a reușit să egaleze, după o penalizate din finalul timpului de joc, iar scorul final avea să fie 12-12.

Timișoara Saracens RCM-UVT rămâne singura echipă din Superligă, care are cifra ”0” în dreptul înfrângerilor, iar în etapa cu numărul patru, va da piept, tot acasă, cu Dinamo București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.