Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportEGAL de Paște, în fața fostului antrenor. Timișoara Saracens 12-12 CSM București

EGAL de Paște, în fața fostului antrenor. Timișoara Saracens 12-12 CSM București

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În cadrul ultimului joc din etapa a III-a a Superligii CEC Bank, timișorenii au întâlnit echipa antrenată de fostul lor tehnician, Danie de Villiers. Gazdele de pe ”Dan Păltinișanu” aveau un debut excelent de sezon, în timp ce bucureștenii veneau după două înfrângeri în cele două jocuri oficiale disputate până în sâmbăta Învierii.

Jocul a fost alert, însă rugbiștii au lăsat impresia, de multe ori, că se gândesc mai degrabă la drobul de miel și ouăle roșii decât la meciul programat cu doar o zi înainte de Paști, jucătorii greșind foarte mult. Acest aspect, dar și ”pauzele” dese au stricat ceea ce se dorea a fi un spectacol în adevăratul sens al cuvântului, oaspeții punând sare pe rană prin deschiderea scorului, printr-o penalitate semnată de Vlaicu. Primul eseu a fost trecut în dreptul timișorenilor, pentru ca Valentin Calafeteanu să transforme și să ducă scorul la 7-3. Același Vlaicu, de la oaspeți, a mai transformat două penalități, iar scorul pauzei avea să fie favorabil echipei din București, 9-7.

Repriza a doua a adus un plus de viteză, dar și de disperare, datorită gazdelor, care alergau după egalare și implicit preluarea conducerii pe tabelă, fapt care s-a și petrecut când Stephen Shennan izbutește un eseu de excepție, care nu a fost transformat, însă timișorenii duceau scorul la 12-9 și erau la un mic pas de cea de-a treia victorie a sezonului, din tot atâtea jocuri. Din păcate pentru ei, n-a fost să fie, deoarece Malupo, de la oaspeți a reușit să egaleze, după o penalizate din finalul timpului de joc, iar scorul final avea să fie 12-12.

Timișoara Saracens RCM-UVT rămâne singura echipă din Superligă, care are cifra ”0” în dreptul înfrângerilor, iar în etapa cu numărul patru, va da piept, tot acasă, cu Dinamo București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

FOTO Pedepsiti dupa infrangere! Rugbistii de la Timisoara Saracens, scosi la curatenie

Componenții echipei de rugby Timișoara Saracens, alături de antrenorul Sosene Anesi, au fost pedepsiți...

Robu, convins ca pesedistii vor fi pedepsiti teribil pentru demolarea Stadionului „Dan Paltinisanu”

Critici dure aduse de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, conducerii CJ Timiș, după vestea că...

Stadionul „Dan Paltinisanu” ar putea deveni o amintire. Actul care se va vota in CJ Timis

Consiliul Judeţean Timiş face primii paşi înspre amenajarea unui complex sportiv de mari dimensiuni...