Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă un sport „debutează” pe arena Dan Păltinişanu. Finala RoBowl 2014 va avea loc la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mare parte dintre timişorenii pasionaţi de sport cunoaşte deja faptul că oraşul lor are o echipă reprezentativă în Campionatul Naţional de Fotbal American (CNFA), şi mai mult decât atât, Timişoara 89ers fiind viceampioana în exerciţiu.

Astfel, echipa locală poate deveni gazda marii finale a CNFA – RoBowl 2014, întrucât spectaculosul meci a fost programat la Timişoara. Şi asta nu e tot! Dacă 89ers îşi joacă partidele de acasă pe arena „Textila” din Calea Aradului, ultimul act al competiţiei naţionale nu va avea loc acolo, ci pe Marele Oval bănăţean – stadionul Dan Păltinişanu.

Cu această ocazie, un nou sport „păşeşte” pe bătrânul stadion timişorean, finala RoBowl fiind programată pentru 6 iulie 2014, o zi mai devreme urmând a avea loc, pe aceeaşi arenă, şi finala mică pentru stabilirea locului 3. Utlimul act al finalei ar putea fi jucat chiar în nocturnă, iar cei de la Timişoara 89ers speră ca timişorenii şi nu numai să fie alături de ei în număr cât mai mare dacă reuşesc performanţa de a ajunge în finală, lucru nu foarte greu de îndeplinit. Cei de la 89ers promit şi multe surprize pentru RoBowl 2014, însă reprezentanţii echipei nu au oferit deocamdată prea multe detalii.

foto:12fieldsfoundation.org

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Robu, convins ca pesedistii vor fi pedepsiti teribil pentru demolarea Stadionului „Dan Paltinisanu”

Critici dure aduse de primarul Timișoarei, Nicolae Robu, conducerii CJ Timiș, după vestea că...

Stadionul „Dan Paltinisanu” ar putea deveni o amintire. Actul care se va vota in CJ Timis

Consiliul Judeţean Timiş face primii paşi înspre amenajarea unui complex sportiv de mari dimensiuni...

Concurs la Teatrul Naţional Timişoara. Piesa câştigătoare care va fi pusă în operă în 2018

Ediţia din acest an a Concursului Național de Dramaturgie, organizat de Teatrul Naţional Timişoara...