Nesimţiţii traficului de pe la noi! Un şofer a dat buzna pe şantierul „favorit” al lui Nicolae Robu, înaitea primarului FOTO

- Advertisement -

Imaginile surprinse miercuri seara de un cititor fidel al portalului nostru, demonstrează că nesimţirea unora dintre noi întrece orice fel de măsură, inclusiv cea legală şi semnalizată.

Şoferul unui autoturism Volkswagen Passat cu numărul de înmatriculare TM 79 XSS a dat buzna aseară pe şantierul din Piaţa Leonardo da Vinci, închis oficial traficului, pătrunzând pe Podul Michelangelo, unde a „evitat” semnele montate pe lângă gardul de sârmă, trecând cu nonşalanţă peste asfaltul nefinalizat, intrând apoi în sensul giratoriu cel nou şi părăsind intersecţia pe strada Cluj.

Ei bine, chiar dacă muncitorii de pe acest şantier nu se mai aflau la ora 21:00 în zonă, şoferul nesimţit a încălcat una dintre cele mai aprige doleanţe ale edilului Timişoarei, Nicolae Robu, care spera ca el să fie întâiul „plimbăreţ” la volanul maşinii, prin noua intersecţie, sau mai bine spus prin intersecţia care are acum o nouă înfăţişare.

Oare nu era mai eficient dacă la intarea pe şantier se „montau” câteva rânduri de… cuie cu vârful în sus? Spun asta pentru că, din ceea ce mi-a fost dat să văd, acest gest nu a fost singular, după ce angajaţii societăţilor care lucrează acolo au părăsit şantierul.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img