PNL Timiș are un candidat nălucă la președinţia CJ Timiș

- Advertisement -

PNL Timiș a demarat acţiunea „Ascunde-l pe Alin Popoviciu”. Liderul liberal, desemnat drept candidat pentru postul de președinte al Consiliului Judeţean Timiș, nu are afișe electorale, nu are poză de campanie, iar în mass-media lipsește cu desăvârșire.

Bătălia pentru președinţia CJ Timiș se dă, practic, între Sorin Grindeanu și o nălucă. De ce au apelat liberalii la o asemenea strategie? Răspunsul este cât se poate de simplu: Alin Popoviciu le-a fost impus de anumite grupuri de interese, iar peneliștilor le este rușine cu candidatul lor care face potecă la DNA.

Alin Popoviciu a fost un personaj sinistru al politicilor aplicate de PDL-ul lui Boc, Udrea, Videanu sau Berceanu. Ne amintim cu toţii cum Alin Popoviciu era o prezenţă vie în studiourile televiziunilor centrale unde susţinea cu tărie că tăierile salariilor, pensiilor, alocaţiilor sunt lucruri normale și că punerea lacătelor pe spitale și școli erau acţiuni ce veneau în sprijinul românilor. Ca să nu mai vorbim despre replica sa celebră „dacă îţi e foame, dormi”, replică dată unui român care trăia cu 500 de lei pe lună.

Numele lui Alin Popoviciu este sinonim cu contracte și afaceri nesănătoate cu statul român. Spaţii luate preferenţial la Gara de Nord, la Aeroport sau Școala Generală nr. 30, construcţii ilegale la Dumbrăviţa, unde și-a înșelat inclusiv vecinii, și așa mai departe. Așa și-a construit Popoviciu o avere fabuloasă. Deci de ce se ascunde Alin Popoviciu? Pentru că încearcă să păcălească… Se ascunde în spatele unei lliste de partid, o listă a rușinii, care cuprinde și alte personaje care acum doar visează să ajunga la nivelul lui Alin Popoviciu. Toată această operaţiune de ascundere este o tentativă de a subestima inteligenţa timişorenilor, de a prosti, de a păcăli, de a escroca timişorenii. Până la urmă, de la Popoviciu te poţi aştepta să escrocheze pe oricine.

Nicolae Robu însă, devine părtaș la această încercare de păcălire a timișorenilor și timișenilor. Ştim că Robu nu suportă concurenţa, aşa cum ştim că el nu are nevoie de oameni de echipă, ci doar de slugi. Doar că Alin Popoviciu nici măcar pentru acest post nu se califică. El este doar o umbră pe care PNL încearcă în disperare să o ascundă.
În acest caz, orice evaluare, oricât de subiectivă, privind competenţele candidaţilor PNL vs. PSD, are un rezultat clar şi absolut decis în favoarea PSD. PSD Timiş are liste curate, oameni corecti, oneşti, valoroşi, cu experienţă, oameni care ies în faţă, oameni care nu se ascund, care nu defilează pitiţi după sigla partidului, oameni care nu duc în spate scandaluri sau procese.

De cealaltă parte, în PNL, atâta timp cât numele care deschide lista pentru Consiliul Judeţean este Alin Popoviciu, nu se poate vorbi despre corectitudine, respect sau cinste. (P)

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare