Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu despre fântâna de 2 milioane de euro, pe Bega: ”Mergem înainte cu studiul de fezabilitate”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nicolae Robu a postat în urmă cu câteva zile un sondaj pe Facebook prin intermediul căruia solicita timișorenilor să-și exprime aprecierea sau dezacordul cu construirea unui sistem de spectacole de muzică, jocuri de apă, lumini şi fum pe Bega. Deranjați de propunerea edilului Timișoarei de a realiza un astfel de obiectiv, pe motiv că există multe alte lucruri importante de realizat, de o mai mare importanță, locuitorii capitalei Banatului au sărit ca arși după apariția sondajului postat de Robu pe Facebook, însă rezultatul final al chestionarului este unul net favorabil edilului.

Conform primarului urbei bănățene, la sondajul său au răspuns 577 de persoane, dintre care 402 au răspuns favorabil realizării obiectivului, adică 70%, în timp ce numai 175 de persoane, adică 30%, nu seunt de acord cu ideea liberalului.

Curios este faptul că Robu, de această dată, nu a mai avut răbdare ca numărul repondenților să ajungă la 1.000 de persoane, așa cum o făcea până acum, precizând ”cu litere mari” că ”Mergem înainte, așa cum vrea majoritatea! Majoritatea covârșitoare! Vă voi ține la curent cu mersul lucrurilor pe cei care ați votat pentru și pe cei ce ați fost împotrivă, pentru că sunt sigur că, în final, vă va plăcea tuturor, sau, hai să lăsăm o rezervă: cvasituturor! Pentru început, se va elabora studiul de fezabilitate, de către o firmă de specialitate”, a mai scris Robu, pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...