Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Primul eveniment de HIGHLINE dintr-un mall are loc la Timișoara: echilibiristică la înălțime

- Advertisement -

Pentru prima oară într-un mall din România, George Ciprian Lungu şi Flaviu Cernescu vor merge pe coardă la înălţime. Evenimentul va avea loc marţi, 28 iulie 2015, cu începere de la ora 18:00, în Atriumul Iulius Mall, cei doi urmând să parcurgă o distanţă de 20 m, la o înălţime de aproximativ 15 metri, pe o coardă de doar câţiva centimetri.

George Ciprian Lungu are 27 de ani, practică slackline-ul de 5 ani, iar de 4 s-a apucat de highline. Flaviu Cernescu, zis şi ”Dragonul din Banat”, are 33 ani şi a devenit cunoscut după ce, în 2012, a ajuns în semifinale la emisiunea tv ”Românii au talent”.

De-a lungul timpului, cei doi ”acrobaţi” şi-au practicat pasiunea în spaţii dintre cele mai surprinzătoare, la înălţimi de până la 80 m, în locuri precum: Opera din Timişoara, Salina Turda, Centrul Vechi Herculane, Anina, Lublin (Polonia), coşuri de fum din Reşiţa şi altele.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore