Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișorenii din Lipovei, Aradului, Bucovinei, Circumvalațiunii și Mehala, EXASPERAȚI! Vezi de ce s-au plâns Poliției Locale

- Advertisement -

Polițiștii locali au continuat în aceste zile acțiunile în cartierele Timișoarei, demarate la începutul acestei luni, cu scopul de a relaționa direct cu cetățenii și de a afla la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă.

De această dată au fost efectuate verificări în cartierele Aradului Est, Aradului Vest, Ion Ionescu de la Brad, Bucovina, Circumvalaţiunii, Mehala şi Bucovina, la acțiune participând și președintele Consiliului Consultativ de Cartier din zonă.

În cadrul verificărilor au fost depistate un număr de 12 locații cu autoturisme abandonate, șapte rampe clandestine de deșeuri, trei construcții improvizate din lemn, lucrări de construcţii fără a fi afişat la vedere panoul de identificare, grămezi de pietriş sau nisip rezultate în urma lucrărilor efectuate la asfaltare rămase neridicate, terenuri cu vegetaţie necosită.

Problemele ridicate de cetățeni se referă la faptul că unii locatari îşi plimbă câinii fără să adune dejecţiile acestora, în Parcul situat pe Aleea Arcaşilor se consumă băuturi alcoolice şi se tulbură liniştea publică. Pe strada Liniştei se află o casă părăsită, unde s-au aciuit persoane fără adăpost care fac multă mizerie, în timp ce Piaţa Silistra se comercializează produse agroalimentare expirate, în special după-amiaza. Pe strada Bucovina și pe Aleea Hotinului sunt câini fără stăpân, în timp ce pe strada Martir Gabriela Tako există persoane care caută în pubelele de gunoi, făcând mizerie în jurul acestora. De asemenea, polițiștii locali și-au mai notat că pe Calea Aradului sunt probleme pe timpul nopţii cu gălăgia produsă prin turarea motoarelor de la maşini şi motociclete.

În urma constatărilor la fața locului au fost aplicate și 20 de sancțiuni contravenționale pentru fapte legate de curățenie, consum de alcool, parcări neregulamentare etc. Acțiunile vor continua și în perioada următoare.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore