Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTimișorenii din Lipovei, Aradului, Bucovinei, Circumvalațiunii și Mehala, EXASPERAȚI! Vezi de ce...

Timișorenii din Lipovei, Aradului, Bucovinei, Circumvalațiunii și Mehala, EXASPERAȚI! Vezi de ce s-au plâns Poliției Locale

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali au continuat în aceste zile acțiunile în cartierele Timișoarei, demarate la începutul acestei luni, cu scopul de a relaționa direct cu cetățenii și de a afla la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă.

De această dată au fost efectuate verificări în cartierele Aradului Est, Aradului Vest, Ion Ionescu de la Brad, Bucovina, Circumvalaţiunii, Mehala şi Bucovina, la acțiune participând și președintele Consiliului Consultativ de Cartier din zonă.

În cadrul verificărilor au fost depistate un număr de 12 locații cu autoturisme abandonate, șapte rampe clandestine de deșeuri, trei construcții improvizate din lemn, lucrări de construcţii fără a fi afişat la vedere panoul de identificare, grămezi de pietriş sau nisip rezultate în urma lucrărilor efectuate la asfaltare rămase neridicate, terenuri cu vegetaţie necosită.

Problemele ridicate de cetățeni se referă la faptul că unii locatari îşi plimbă câinii fără să adune dejecţiile acestora, în Parcul situat pe Aleea Arcaşilor se consumă băuturi alcoolice şi se tulbură liniştea publică. Pe strada Liniştei se află o casă părăsită, unde s-au aciuit persoane fără adăpost care fac multă mizerie, în timp ce Piaţa Silistra se comercializează produse agroalimentare expirate, în special după-amiaza. Pe strada Bucovina și pe Aleea Hotinului sunt câini fără stăpân, în timp ce pe strada Martir Gabriela Tako există persoane care caută în pubelele de gunoi, făcând mizerie în jurul acestora. De asemenea, polițiștii locali și-au mai notat că pe Calea Aradului sunt probleme pe timpul nopţii cu gălăgia produsă prin turarea motoarelor de la maşini şi motociclete.

În urma constatărilor la fața locului au fost aplicate și 20 de sancțiuni contravenționale pentru fapte legate de curățenie, consum de alcool, parcări neregulamentare etc. Acțiunile vor continua și în perioada următoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...