Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPolițiștii locali din Timișoara, lăsați MASCĂ! Cerșetor ridicat de pe stradă cu...

Polițiștii locali din Timișoara, lăsați MASCĂ! Cerșetor ridicat de pe stradă cu peste 3.600 de lei asupra sa FOTO/VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii locali au depistat în cursul zilei de ieri, în fața Oficiului Poștal din Piața Doina, o persoană care apela la mila publicului. Oamenii legii au preluat-o și au dus-o la sediul Poliției Locale pentru luarea măsurilor legale.

În urma controlului sumar făcut de polițiști, aceștia au rămas stupefiați! Asupra persoanei în cauză, identificată ca fiind P. Ionuț, de 33 de ani, se află suma de 3.617 lei și 20 de bani. Bărbatul, care a fost depistat în mod repetat cerșind pe străzile orașului, a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată pentru apelare la mila publică, iar banii au fost confiscați conform aceleiași legi urmând a fi predați astăzi Trezoreriei Timișoara.

”Poliția Locală face din nou apel către cetățeni să nu mai ofere bani cerșetorilor pentru că acest lucru îi determină să vină din alte orașe ale țării în Timișoara și să rămână în stradă unde câștigă foarte mulți bani”, ne-a transmis reprezentantul instituției.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=ycfsylTwMfk&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Ca de obicei, gargară! Primarul Dominic Fritz nu a obținut nici o victorie de etapă la bugetul local, nici măcar în cazul clubului Heaven

Duminică, în plină caniculă, primarul Timișoarei Dominic Fritz a înviorat atmosfera pe Facebook. Din...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...