Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Polițiștii locali din Timișoara, lăsați MASCĂ! Cerșetor ridicat de pe stradă cu peste 3.600 de lei asupra sa FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polițiștii locali au depistat în cursul zilei de ieri, în fața Oficiului Poștal din Piața Doina, o persoană care apela la mila publicului. Oamenii legii au preluat-o și au dus-o la sediul Poliției Locale pentru luarea măsurilor legale.

În urma controlului sumar făcut de polițiști, aceștia au rămas stupefiați! Asupra persoanei în cauză, identificată ca fiind P. Ionuț, de 33 de ani, se află suma de 3.617 lei și 20 de bani. Bărbatul, care a fost depistat în mod repetat cerșind pe străzile orașului, a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată pentru apelare la mila publică, iar banii au fost confiscați conform aceleiași legi urmând a fi predați astăzi Trezoreriei Timișoara.

”Poliția Locală face din nou apel către cetățeni să nu mai ofere bani cerșetorilor pentru că acest lucru îi determină să vină din alte orașe ale țării în Timișoara și să rămână în stradă unde câștigă foarte mulți bani”, ne-a transmis reprezentantul instituției.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=ycfsylTwMfk&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore