Mâine, o nouă Tură ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete”. A III-a din 2015!

0
1148

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Stația E2 din Piața Gheorghe Domășneanu (sens AEM), la ora 15:30. ”Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească de la ora 16:00 pe traseul: AEM – Urseni – Lunca Timișului – Pădurea Giroc – Mănăstire Șag – dig Șag – popas la Complex Restaurant Flonta – Giroc – Parcul Triade”, anunță organizatorii. Lungimea traseului este de aproximativ 35 de kilometri, iar perioada de parcurgere se întinde pe durata a aproximativ 5 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor mountain-bike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Participanții sunt sfătuiți să dețină camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară. ”Date fiind condițiile meteorologice, recomandăm hidratarea intensă de-a lungul turei, iar participanții trebuie să fie perfect sănătoși, apți pentru parcurgerea unui traseu lung pe vreme extrem de călduroasă”, mai anunță reprezentanții VpB.

Această tură bănățeană este cea de-a treia dintr-o serie de șase programate în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen având loc în 2009. ”Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, afirmă cei de la Verde pentru Biciclete.

Spune-ţi opinia civilizat!