Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentMâine, o nouă Tură ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete”. A III-a din...

Mâine, o nouă Tură ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete”. A III-a din 2015!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Stația E2 din Piața Gheorghe Domășneanu (sens AEM), la ora 15:30. ”Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească de la ora 16:00 pe traseul: AEM – Urseni – Lunca Timișului – Pădurea Giroc – Mănăstire Șag – dig Șag – popas la Complex Restaurant Flonta – Giroc – Parcul Triade”, anunță organizatorii. Lungimea traseului este de aproximativ 35 de kilometri, iar perioada de parcurgere se întinde pe durata a aproximativ 5 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor mountain-bike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Participanții sunt sfătuiți să dețină camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară. ”Date fiind condițiile meteorologice, recomandăm hidratarea intensă de-a lungul turei, iar participanții trebuie să fie perfect sănătoși, apți pentru parcurgerea unui traseu lung pe vreme extrem de călduroasă”, mai anunță reprezentanții VpB.

Această tură bănățeană este cea de-a treia dintr-o serie de șase programate în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen având loc în 2009. ”Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, afirmă cei de la Verde pentru Biciclete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Pedalarea de Primavara aduce un concert Mihail, la Timisoara

Sâmbătă, 4 mai 2019, de la ora 18:00, timișorenii sunt chemați la Pedalarea de...

Vopseaua de pe piste le dă bătăi de cap bicicliștilor timișoreni. Nicolae Robu, sondaj imediat pe Facebook

Pistele de biciclete le dă bătăi de cap timișorenilor care aleg să le folosească....

Campania „Verde pentru biciclete”, 7 ani de la lansare. Cum vor sărbători bicicliștii evenimentul

Campania „Verde pentru biciclete” va sărbători duminică, 4 octombrie, 7 ani de existență, prin...