ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Mâine, o nouă Tură ciclistă bănăţeană “Verde pentru Biciclete”. A III-a din 2015!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Stația E2 din Piața Gheorghe Domășneanu (sens AEM), la ora 15:30. ”Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească de la ora 16:00 pe traseul: AEM – Urseni – Lunca Timișului – Pădurea Giroc – Mănăstire Șag – dig Șag – popas la Complex Restaurant Flonta – Giroc – Parcul Triade”, anunță organizatorii. Lungimea traseului este de aproximativ 35 de kilometri, iar perioada de parcurgere se întinde pe durata a aproximativ 5 ore. În timpul turei, se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Este un traseu accesibil doar bicicletelor mountain-bike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi a vestei reflectorizante. Participanții sunt sfătuiți să dețină camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară. ”Date fiind condițiile meteorologice, recomandăm hidratarea intensă de-a lungul turei, iar participanții trebuie să fie perfect sănătoși, apți pentru parcurgerea unui traseu lung pe vreme extrem de călduroasă”, mai anunță reprezentanții VpB.

Această tură bănățeană este cea de-a treia dintr-o serie de șase programate în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen având loc în 2009. ”Scopul nostru este de încuraja mișcarea în aer liber, de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei şi de a petrece timp de calitate, bucurându-ne de natură şi de o plimbare pe bicicletă”, afirmă cei de la Verde pentru Biciclete.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore