Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialGENIAL! Timișorencele au un nou ”Ghid vestimentar” cu stil și frumusețe, pentru...

GENIAL! Timișorencele au un nou ”Ghid vestimentar” cu stil și frumusețe, pentru mersul pe biciclete

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În comunitatea timișoreană există un număr considerabil de femei care au adoptat bicicleta ca mijloc de transport zilnic. Bicicleta nu mai este doar un mijloc de recreație de weekend, ci si un mod de exprimare și, mai mult, un stil de viață.

Femeile sunt active, atente la tendințele și la ultimele noutăți din domeniul sănătății, modă, sport, cultură, ecologie, sunt proactive și adesea devin modele pentru cei din jur. Femeile adoptă mersul pe bicicletă datorită beneficiilor aduse pentru sănătatea, frumusețea, starea de bine și senzația de libertate simțită pe două roți. Timișorencele au arătat acest lucru în nenumărate rânduri, la evenimentele ”SkirtBike Timișoara”, ”Cochete pe Biciclete” și recent la ”IA românească pe bicicletă”.

Anul trecut am lansat primul ghid vestimentar, la nivel național, iar succesul avut online ne-a determinat să continuăm proiectul și în acest an. Dacă anul trecut, ghidul a fost prezentat în exclusivitate online, în acest an, ghidul ajunge la toate biciclistele din Timișoara, fiind distribuit gratuit în cadrul evenimentelor Verde pentru Biciclete și la unele terase din Timișoara”, anunță reprezentanții VpB.

Echipa Verde pentru Biciclete a apelat și de această dată la unii din cei mai cunoscuți și apreciați designeri vestimentari și de accesorii din Timișoara și la lideri de opinie în domeniul modei din orașul nostru. Aceștia sunt: Diana Bobar -SoFashon (designer vestimentar), Andreea Caradjov (designer vestimentar), Blue Bird (Ramona Popeț – designer vestimentar), Mono Shoes (accesorii) și Skinny Buddha (Mihaela Jula – fashion blogger). Fiecare dintre aceștia a abordat un stil anume, în concordanță cu viziunea proprie asupra mersului pe bicicletă. Indiferent de vârstă și conformația fizică. ”Concluzia noastră este aceea că indiferent de bicicleta deținută, se pot adopta ținute de stiluri diverse, ținute creative și frumoase, ținute care confirmă faptul că fiecare biciclistă e unică în felul ei, iar cel mai de preț accesoriu rămâne bicicleta!”, a explicat Romina Faur, coordonatorul proiectului ghid vestimentar ”Stil și frumusețe pe biciclete”, care adaugă că ”Timișoara e mai frumoasă cu femei pe bicicletă! Iar femeile pe bicicletă sunt cele mai frumoase din Timișoara”.

Foto: Flavius Neamciuc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Pedalarea de Primavara aduce un concert Mihail, la Timisoara

Sâmbătă, 4 mai 2019, de la ora 18:00, timișorenii sunt chemați la Pedalarea de...

Vopseaua de pe piste le dă bătăi de cap bicicliștilor timișoreni. Nicolae Robu, sondaj imediat pe Facebook

Pistele de biciclete le dă bătăi de cap timișorenilor care aleg să le folosească....

Campania „Verde pentru biciclete”, 7 ani de la lansare. Cum vor sărbători bicicliștii evenimentul

Campania „Verde pentru biciclete” va sărbători duminică, 4 octombrie, 7 ani de existență, prin...