Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Duminică are loc „Tura ciclistă bănăţeană nr. 1”. Timişoreni, la pedalare!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Verde pentru Biciclete dă startul la pedalare la Timişoara. Prima „Tură ciclistă bănăţeană” e gata de start, aceasta fiind programată duminică 19 mai 2013, între orele 15:00 şi 18:00.  Lungimea traseului acesteia ajunge la 17 kilometri, iar punctul de plecare rămâne cel consacrat: Parcarea Timco de pe Calea Circumvalaţiunii.

Verde pentru Biciclete deschide sezonul ieşirilor în natură din 2013 cu prima tură ciclistă bănăţeană marca VpB, care va avea loc duminică, 19 mai.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Parcarea Timco (situată pe Calea Circumvalaţiunii, nr 8-12), la ora 15:00. „Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească pe traseul: Casa “Verde pentru Biciclete” – Galeria 1 – Strada Demetriade – Muzeul Satului – Pădurea Verde – baraj Dumbrăviţa – Dumbrăviţa – retur. Lungimea traseului este de aproximativ 17 km, iar durata de parcurgere de aproximativ 3 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz” anunţă organizatorii.

Pentru a participa la tură, bicicliştii trebuie să aibe un minim de dotare corespunzătoare cum ar fi: pompă sau cameră de aer de rezervă, apă, energizante şi mâncare, cască, echipamente şi îmbrăcăminte adecvată temperaturilor de afară şi previziunilor meteo.

Aceasta va fi prima tură din cele şase Ture Cicliste Bănăţene care vor avea loc în vara acestui an. „Continuăm astfel plimbările de plăcere, de socializare şi de cunoaştere a împrejurimilor verzi ale oraşului. Aceste plimbări de weekend, destinate bicicliştilor timişoreni, au fost iniţiate în urmă cu 3 ani şi sunt organizate de către Verde pentru Biciclete şi Clubul Sportiv Gratzu” mai anunţă organizatorii.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare