Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fată de 17 ani la furat de biciclete! Vezi cum opera alături de un băiat și ce sfaturi dau polițiștii

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Marți, 2 iulie 2014, în jurul orei 22:00, poliţiştii Secţiei 3 din Capitala Banatului au depistat două persoane, un tânăr de 21 de ani şi o minoră de 17 ani, în timp ce se deplasau, pe Calea Şagului, din municipiu, cu două biciclete despre care existau suspiciuni că ar fi fost sustrase.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că cei doi tineri ar fi sustras cele două biciclete de pe raza municipiului Timişoara. Prima bicicletă ar fi furat-o ieri, în jurul orei 15.00, când cei doi ar fi găsit bicicleta în faţa unui imobil și au profitat de faptul că aceasta nu era asigurată. Ulterior, hoții s-ar fi deplasat într-o altă zonă din municipiu, de unde ar fi sustras cea de-a doua bicicletă, folosindu-se de un cleşte pentru a tăia lanţul cu care aceasta era asigurată.

Cei doi tineri au fost conduşi la sediul poliţiei, unde le-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate, bicicletele urmând a fi restituite păgubiţilor. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri.

Polițiștii atrag atenția timișorenilor: ATENŢIE LA HOŢII DE BICICLETE! În scopul prevenirii furturilor de biciclete Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş recomandă cetăţenilor să respecte un set minim de reguli:
– Dotaţi-vă bicicleta cu dispozitive antifurt!
– Legaţi cadrul cu roata faţă sau spate cu un cablu de oţel sau lanţ, de un obiect fix (stâlp, grilaj, poartă)!
– Întotdeauna asiguraţi bicicleta, însă reţineţi că un simplu cablu nu este suficient în cazul absenţelor lungi!
– Nu vă lăsaţi bicicletele decât în locuri special amenajate!
– Nu lăsaţi bicicleta neasigurată în faţa unor imobile de tipul locuinţelor, localuri sau magazine!
– În coşul bicicletei, nu vă lăsaţi diferite bunuri ori bagaje (genţi, serviete, portofele, telefoane mobile…)!
– În cazul în care sunteţi victima sau martorul unui furt, nu ezitaţi să anunţaţi Poliţia, apelând numărul unic de urgenţe 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare