Specialiștii în diabet și nutriție din țară și din străinătate se reunesc la Timișoara

- Advertisement -

Timișoara va găzdui cel de-al treilea Congres Național de Diabet, Nutriție și Endocrinologie Pediatrică. La congres vor participa atât specialiști din țară, cât și din străinătate, care vor prezenta cele mai noi metode de diagnostic și tratament.

Cei mai buni medici în diabet, pediatri și nutriționiști se reunesc la Timișoara în perioada 12-14 mai, la Congresul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Endocrinologie Pediatrică. Evenimentul este organizat de Societatea Română de Diabet, prin Conf. Univ. Dr. Velea Puiu Iulian-Preşedinte ENDOPED

Congres Național de Diabet#2

„Evenimentul organizat de Societatea Română de Diabet, Nutriţie şi Endocrinologie Pediatrică (ENDOPED) se va bucura de participarea unor lectori din ţară şi din străinătate, care vor prezenta cele mai noi metode de diagnostic şi tratament în patologia endocrinologică şi, totodată, vor susţine promovarea unei alimentaţii sănătoase în rândul copiilor, încă din primele zile de viaţă ale acestora. Congresul Naţional de Diabet, Nutriţie şi Endocrinologie Pediatrică se va desfășura în perioada 12-14 mai, 2016, la Hotel Timișoara”, au transmis organizatorii.

Deschiderea oficială a evenimentului are loc joi, 12 mai, la ora 08:15. (Sala Atena).

[pdf-embedder url=”https://voceatimisului.ro/wp-content/uploads/2016/05/Program-final-ENDOPED-2016.pdf”]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare