Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O mână de AJUTOR pentru nevoiași! Indemnizația persoanelor cu handicap ar putea crește cu 30%

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

„Am făcut calculul, astfel încât să majorăm indemnizația pentru persoanele cu handicap cu 30%. Urmează să discutăm la Ministerul Finanțelor să vedem dacă putem să majorăm indemnizația chiar din acest an”, a explicat Rovana Plumb la România TV.

Ministrul Muncii a adăugat că se analizează și majorarea pensiilor sociale, de la 350 de lei, care ar putea ajunge la 400 de lei începând cu anul viitor.

„Pensiile mici sunt în continuare în analiză. Cel mai probabil acest lucru se va întâmpla doar din 2015. Este vorba despre pensiile sociale, de 350 de lei și nu numai. Probabil vom ajunge undeva la 400 de lei fiecare”, a adăugat Rovana Plumb.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare