Echipa timișoreană ACS BSSR Automotosport, pregătită pentru etapa a III-a a CNVC. Competiția vine la Reșița

- Advertisement -

Timișorenii de la ACS BSSR Automotosport se pregătesc intens pentru etapa a treia a Campionatului Național de Viteză în Coastă programată la finalul acestei săptămâni, la Reșița. Emoțiile sunt mari atât pentru Raul Szene cât și pentru Adrian Ionescu, cei doi reprezentanți ai echipei ACS BSSR Automotosport la acest spectacol automobilistic.

„Sperăm ca vremea să țină cu noi, să fie mulți spectatori, iar mașinile să se ridice la nivelul așteptărilor noastre, care nu sunt puține, mai ales că vom fi acasă și nu trebuie să dezamăgim. Ne dorim un loc pe podium. Țintim chiar spre locul întâi” ne-a declarat Raul Szene.

Etapa de la Reșița se va desfășura în weekend-ul 5-6 iulie 2014, pe Valea Domanului. Startul primei zile de concurs se va da la ora 8:30, pe traseu urmând a fi închisă circulația rutieră începând cu o oră mai devreme, adică de la ora 7:30. În prima zi se vor desfășura recunoalterile și antrenamentele cronometrate, urmând ca în cea de-a doua zi, pe 6 iulie, să se desfășoare concursul efectiv. începând cu ora 12:00, oră până la care piloții mai au la dispoziție încă două manșe de antrenamente.

„Avem emoții și pentru că suntem acasă, dar și pentru că ultima dată când am fost la Reșița a avut loc un eveniment neplăcut. De aceea ne-am pregătit intens și ne dorim să se vadă acest lucru prin obținerea unui loc pe podium. Vă așteptăm la Reșița să ne susțineți!” a încurajat Raul publicul bănățean cu care se fălește pilotul născut la Timișoara.

Cei doi piloți timișoreni vor să mulțumească partenerilor care au ales să îi sprijine în sezonul 2014, Kremsmueller România, Dasierra Consult, Ofice Dent, Cosepa Security și partenerilor media, Vocea Timișului și Autostiri.ro, dar și partenerului Kremsmueller Group, din Austria.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare