Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Sportul în aer liber, un obicei tot mai des abordat de timișoreni

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
12.9 ° C
13.9 °
9 °
68 %
6.2kmh
0 %
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
5 °
lun
2 °
mar
5 °

De la simplul jogging și până la antrenamente fizice elaborate, tot mai mulți timișoreni au devenit mari împătimiți ai sportului outdoor.

Friend’s Arena, unul dintre principalele complexe sportive din Timișoara, a luat în atenție dorințele timișorenilor, punând baza unui program bine elaborat, care își propune să aducă rezultate minune, rapide și de durată, fizicului celor care iau parte la aceste antrenamente.

Boot Camp Transformation este astfel un program de aerobic în aer liber, menit să aducă o transformare fizică majoră celor care participă, în doar 6 săptămâni. Cei doi antrenori specializați, Camelia Marinci și Bebe Turcu, le oferă celor care vor o transformare fizică rapidă și de durată o serie de antrenamente complexe pentru slăbire și tonifiere musculară, pe timpul verii.

Programul a debutat deja pe data de 21 iunie și se desfășoară de patru ori pe săptămână, până pe data de 2 august 2014, pe terenul de fotbal de la Friend’s Arena. El abordează diferite mișcări de tip funcțional training, crossfit, pilates și altele.

Baza sportivă Friend’s Arena se află în zona Dambovița, pe strada Lacului, nr. 1 din Timișoara. Centrul a fost înființat în 2006 și dispune de o sală de culturism și fitness cu aparate performante, de ultimă generație, teren sintetic de fotbal, cu nocturnă, și o tribună de 200 locuri, iar între servicii se regăsește și sauna și masajul. Mai multe informații puteți găsi pe pagina de facebook Friend’s Arena.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare