Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialJandarmii timișoreni, alături de câinii de serviciu, în tabără la Giroc FOTO

Jandarmii timișoreni, alături de câinii de serviciu, în tabără la Giroc FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În perioada 15 – 17 iunie 2015, jandarmii grupării mobile s-au deplasat pe malul râului Timiş, în dreptul localităţii Giroc, unde au desfăşurat o tabără de pregătire, alături de colegii lor de la I.J.J. Timiş şi I.P.J. Timiş.

Împreună cu cei mai buni prieteni ai acestora, câinii cu care aceştia îşi desfăşoară serviciul, pe durata a trei zile, au fost pregătite exerciţii care au cuprins: activităţi de disciplinare şi dresaj general, trecerea peste obstacole naturale – apă, butuci, lăstăriş, dispersarea şi prinderea unui grup de infractori, căutarea unei persoane rătăcite, dispersarea unui grup de persoane violente şi înarmate cu arme albe, cu reţinerea liderilor după executarea unor focuri de armă, obişnuirea cu focul de armă, executarea exerciţiilor de disciplină individual şi în grup, prelucrarea urmei în teren descoperit şi multe altele.

Tot în cadrul acestui stagiu de pregătire jandarmii şi câinii lor, au mai desfăşurat şi activitatea de evaluare, atât a personalului grupei cât şi a baremelor de examinare cu executarea exerciţiilor de specialitate. OLOTA, MAX, NID, OMA, MABAIUA, PAB, TEDY şi OBA sunt doar câţiva ciobăneşti şi rottweileri care au muncit din greu zi de zi, alături de conductorii lor, pentru ca misiunile pe care le vor desfăşura în continuare să fie la un înalt nivel calitativ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Doi scandalagii din Lugoj, cunoscuți de Poliție, recidivează! I-au furat banii și i-au spart telefonul unui bărbat

La nici o lună după ce au provocat un scandal la un botez din...

Angajati de la Salubritate, înjurați ca la usa cortului de catre locatarul unui bloc!

In plină pandemie cu coronavirus, oamenii au devenit mai rău ca animalele sălbatice. Măcar...

Un spaniol si-a pierdut portofelul in centrul Timisoarei. A ajuns la Consulatul Onorific!

Un cetățean spaniol și-a pierdut portofelul în zona centrală a Timișoarei, acolo unde a...