Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentZiua Internațională a Iei Românești, sărbătorită la Timișoara

Ziua Internațională a Iei Românești, sărbătorită la Timișoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Asociația Pentru Vorbirea Bănățană, în parteneriat cu Asociația Unlimited Timișoara și cu susținerea Consiliului Județean Timiș și Muzeul Satului Bănățean Timișoara, invită timișorenii la celebrarea Zilei Internaționlă a Iei Românești.

Evenimentul are loc duminică, 21 iunie 2015, la Muzeul Satului Bănățean, str. A.Imbroane, nr.1, începând cu ora 12:00. Intrarea publicului este liberă, iar activitățile se vor desfășura în Gospodăria Chizătău, care se află pe aleea ce pornește spre dreapta, după casa de bilete a muzeului.

”Din program vă putem dezvălui că vor fi mai multe ateliere pentru copii mici și mari deopotrivă cum ar fi: desen, modelat, cusut, olărit, momente muzicale și de dans popular. Invitații noștri, Asociația Bunicuțelor din Uzdin, Asociația Literar-Artistică Tibiscus din Serbia și Colecția etnografică Marius Matei vor avea expuse costume, jucării și alte obiecte tradiționale”, ne-au dezvăluit organizatorii.

Începând cu orele 15:00 participanții la eveniment vor avea parte de un spectacol de dansuri populare cu ansamblul Asociației Lunca Pogănișului și un moment muzical alături de Ansamblul de Percuție Splash.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Loredana, Subcarpați și Damian Drăghici vin la prima ediție a Parcului Primăverii!

Consiliul Județean Timiș pregătește Parcul Primăverii, eveniment de anvergură conceput pentru a fi cel...

Program de sărbătoare în cel de-al treilea weekend al Parcului Crăciunului!

Cel mai așteptat moment al acestui sfârșit de săptămână, în Timișoara, este concertul artistei...