Show-aviatic-spectaculos-la-Timișoara31

Zilele Lacului Surduc, un eveniment desfășurat în premieră, va avea loc pe 20 și 21 iunie 2015, iar vizitatorii, care sunt așteptați în număr foarte mare, vor putea asista la concerte de muzică populară și ușoară, un super-spectacol aeronautic, dar și concursuri de canotaj și kaiac-canoe.

Pe malul lacului Surduc, Agenția pentru Dezvoltarea și Promovarea Turismului Timiș, așteaptă vizitatorii curajoși să-și testeze abilitățile la un concurs de tiroliană dedicat copiilor, care mai pot încerca și cum se desurcă prin pânza de păianjen, dacă știu să tragă cu arcul și multe altele.

Nici Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Banat” nu va lipsi de la eveniment, pompierii având programat, în cea de-a doua zi a evenimentului, între orele 12:00-14:00, în zona barajului, un exercițiu demonstrativ și o defilare cu ambarcațiuni pe lac. Se vor prezenta în cadrul exercițiului operațiuni de stingere, descarcerare și salvare de la înec din apa lacului Surduc.

Programul Zilelor Lacului Surduc, înttinse pe durata a două zile, arată astfel: sâmbătă, 20 iunie, de la ora 15:00 are loc deschiderea sărbătorii, urmată de o probă de caiac şi canoe la care vor participa bărci de tip Dragon. Două ore mai târziu încep demonstrațiile aeriene cu patru avioane ultraușoare a căror piloți vor face acrobaţii şi zboruri în formaţie. Două motodeltaplane şi două motoparapante vor face deliciul publicului, dar și un avion Cesena 182 din care vor fi ”lansați” patru paraşutişti care vor face salturi atât pe uscat, cât şi pe apă (aceste evenimente vor avea loc doar în sitația unor conditii meteorologice propice). Ziua se va şi dacă încheia cu un concert AM Band și cu un foc de artificii; cea de-a doua zi, duminică, 21 iunie, primul pe afiș este un concurs de pescuit, urmând ca de la ora 12:00, ISU ”Banat” să intre ”în scenă” cu o mică defilare cu zece ambarcaţiuni şi exerciţii de căutare şi salvare. De la ora 14:00 începe un spectacol de muzică populară care va încheia Zilele Lacului Surduc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.