Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Culturism la Lugoj şi Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Zilele de 10 şi 11 noiembrie 2012 sunt dedicate culturismului, Lugoj şi mai apoi, Timişoara, urmând a fi gazdele unor importante competiţii „cu muşchi”. Sala Teatrului Traian Grozăvescu din Lugoj va fi gazda concursului internaţional Classic Florin Teodorescu, în timp ce la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT, din municipiul de pe Bega, se va organiza a 24-a ediţie a Cupei Libertăţii – Memorialul Vasile Balmuş.

Clubul Sportiv Florin Teodorescu organizează la finele săptămânii viitoare două competiţii importante de culturism şi fitness, ambele concursuri urmând a se desfăşura în sistem „open”. Sâmbătă 10 noiembrie 2012, începând cu ora 17:00, Sala Teatrului Traian Grozăvescu din Lugoj, va fi gazda celei de-a VII-a ediţii a concursului Classic Florin Teodorescu.

A doua zi, duminică, 11 noiembrie a.c., începând cu aceeaşi oră, 17:00, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT (vis-a-vis de Sala Constantin Jude) din Timişoara, se va disputa a XXIV-a ediţie a Cupei Libertăţii – Memorialul Vasile Balmuş.

Întrecerile se vor desfăşura în sistem „open”, ambele competiţii bazându-se pe aceleaşi categorii:

– masters (40-50 ani);

– masters (50-60 ani);

– fitness (fete);

– modele;

– model-fitness (băieţi);

– seniori.

Premiile vor consta în medalii, trofee şi premii-surpriză, anunţă organizatorii, care pun la dispoziţie două numere de telefon, pentru cei interesaţi de înscrierea în cele două competiţii: 0356-805.877 şi 0723-722.616, aici putând fi obţinute şi informaţii suplimentare.

sursa foto: florinteodorescu.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare