Amicale bănăţene pentru Ripensia. „Ripi” va evolua la Gătaia şi, probabil, la Mako

0
936

Ripensia Timişoara va juca în dublă-manşă un meci amical cu Progresul Gătaia, liderul seriei a II-a a Campionatului Judeţean, fiind în negocieri avansate pentru o partidă tur-retur şi cu ungurii de la FC Mako, echipă ce evoluează în Liga a III-a maghiară.

 Ripensia continuă seria jocurilor amicale cu echipe de tradiţie din Banat. După ce, cu doar câteva zile înainte de disputarea meciului amical de la Arad, UTA a declinat invitaţia pentru amicalul UTA – Ripensia, din motive numai de arădeni ştiute, Ripensia Timişoara s-a orientat repede, găsindu-şi adversar în vederea unei alte partide amicale. Marţi 6 noiembrie, începând cu ora 16:00, Ripensia Timişoara îşi va testa jucătorii într-o nouă aprtidă cu un adversar net superior din punct de vedere al eşalonului în care evoluează – Progresul Gătaia. Amicalul dintre cele două fruntaşe de clasamente, Ripensia ocupând locul 1 în Campionatul Municipal, în timp ce formaţia din Gătaia conduce Campionatul Judeţean, va avea loc pe arena „Electrica” din Timişoara, urmând ca „Ripi” să facă deplasarea la Gătaia pentru meciul retur, data celei de-a doua partide nefiind momentan stabilită.

O altă „dublă” amicală a ripensiştilor va fi chiar la graniţa Banatului istoric, primul în afara graniţelor României, mai exact la Mako, în Ungaria. Conducerea clubului galben-roşu aşteaptă confirmarea acestei „duble” din partea maghiarilor, urmând ca cele două echipe să se întâlnească cât mai curând. FC Mako evoluează în campionatul maghiar, fiind înscrisă în eşalonul terţ al fotbalului din ţara vecină.

Altfel, clubul, prin intermediul site-ului oficial revine cu informaţii despre starea de sănătate a celor doi accidentaţi, Michi şi Nicolin, precizările legate de cei doi fiind făcute chiar de managerul clubului, Radu Suciu. „Din fericire, accidentările lui Michi şi Nicolin nu sunt grave: primul are o contuzie foarte puternică, poate călca deşi şchioapătă, dar e o chestiune de zile  până la reluarea antrenamentelor; al doilea se pare ca are doar o uşoară întindere de ligamente, care sperăm să fie tratată rapid” a declarat Suciu. Acesta a comentat şi faza faultului dur al lui Florin Bătrânu (jucătorul celor de la Termo Timişoara), care l-a accidentat dur pe Michi: „Trebuie precizat faptul că Florin Bătrânu a regretat imediat, pe terenul de joc, accidentarea lui Michi şi şi-a cerut scuze în mod repetat. La fel cum a făcut şi la vestiare, după joc. De asemenea, el s-a interesat, ieri, la clubul nostru, despre starea lui Michi” a încheiat, fără resentimente, Radu Suciu.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.