ACS Poli Timişoara se află în faţa unei dintre cele mai dificile deplasări ale actualei ediţii a Ligii a II-a, lucru conştinetizat şi de tehnicianul Vali Velcea. Bănăţenii se deplasează la Târgu Mureş, pentru partida din etapa a XI-a, pe un teren pe care nici o echipă din serie nu a obţinutut nici un punct. Meciul ACS Poli Timişoara – FCM Tg. Mureş se joacă sâmbătă, de la ora 13:00.

Deplasare grea pentru Poli, echipa de pe Bega având meci cu una dintre contracandidatele la promovare. Cu o Poli pe locul secund şi gazdele de sâmbătă pe locul patru la doar un punct distanţă în clasament, Velcea are o oarecare teamă în ceea ce priveşte jocul de sâmbătă. „Urmează o deplasare la o echipă foarte bună, care anul trecut a evoluat în Liga I şi are în componenţă jucători foarte experimentaţi. După duşul rece suferit acasă cu FC Argeş sper că am reparat erorile, iar moralul jucătorilor începe să revină, dar trebuie să muncim mult” a spus Velcea despre partida de sâmbătă.

Velcea se declară mulţumit de cum se prezintă lotul său în condiţiile în care echipa nu a beneficiat de un cantonament în vara acestui an. „Situaţia e strânsă în vârful clasamentului, dar ne aşteaptă meciuri importante, decisive. Cred că noi jucăm cel mai bun fotbal din seria noastră, urmează Damila, apoi Tg. Mureş şi Corona Braşov la egalitate” a mai spus Velcea. „Pregătirea fizică este excelentă, deşi nu am avut nici un cantonament, adversarii cedează în general în partea a doua a meciului, asta nu înseamnă că îmi place faptul că unii jucători tratează cu uşurinţă unele faze de gol” a continuat „principalul” polist, amintindu-i-se faptul că Poli are 16 goluri marcate în actuala ediţie de campionat, 13 dintre acestea fiind marcate în repriza secundă a partidelor disputate în cele zece etape, bănăţenii având al doilea atac al seriei vestice, după cel al Coronei Braşov, echipa aflată pe primul lec al clasamentului Seriei Vest a Ligii a II-a.

Partida FCM Tg. Mureş – ACS Poli Timişoara are loc sâmbătă 3 noiembrie, cu începere de la ora 13:00, pe stadionul Trans Sil, din Târgu Mureş. Partida va fi transmisă la tv, în direct, de postul DolceSport.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII