Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Turneu de tenis cu piciorul la Friend’s Arena. Te bagi la un meci?

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Turneul de tenis cu piciorul se va desfășura sâmbătă, 12 iulie 2014, începând cu ora 9:00 și se anunță a fi o adevărată competiție printre pasionații acestui sport. O echipă va fi formată din câte doi concurenți, iar primele trei clasate vor fi recompensate cu premii în bani. De asemenea, toți participanții vor primi gratis apă, suc și bere, iar la final se vor pregăti preparate la ceaun.

Competiția va avea loc pe ambele terenuri puse la dispoziție de baza sportivă, iar câștigătorii de pe fiecare teren vor rămâne în concurs, aceasta fiind regula ce se va aplica până la finala turneului.

”Dacă vrei distracție în acest weekend și șansa de a câștiga bani la un turneu de tenis cu piciorul, ia-ți un prieten cu tine și înscrie-ți echipa la duelul cu mingea” ne-a declarat Camelia Marincu, Product Manager Friend’s Arena. Taxa de înscriere în copetiție este de 60 de lei pentru fiecare echipă.

Baza sportivă Friend’s Arena dorește să promoveze mișcarea și un stil de viață sănătos. În acest sens organizează evenimente sportive în aer liber pe tot parcursul verii, evenimente la care ii invită pe toți cei care doresc să facă mișcare. ”După succesul programului de Boot Camp Transformation (care se află în desfășurare) vă invităm să luați parte la un eveniment dedicat bărbaților de data aceasta” mai spun organizatorii competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare