Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Weekend cu automobilism lângă Timişoara. Rally-Kart Dumbrăviţa 2012 va avea trei probe speciale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.9 ° C
22.3 °
19 °
44 %
3.6kmh
0 %
vin
21 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Campionatul de Automobilism Timiş şi cel de Karting, revin cu o nouă etapă, în premieră, în Dumbrăbiţa. Competiţia se va desfăşura pe parcursul a trei probe speciale şi va avea loc sâmbătă 3 noiembrie 2012, comuna lipită de Timişoara fiind a doua din România, după Comloşu Mare, în care se desfăşoară integral o astfel de etapă.

Campionatul de Automobilism Timiş, ediţia 2012, a ajuns la etapa cu numărul 10, în timp ce competiţia judeţeană de karting la etapa a VII-a. Cele două întreceri a se desfăşura sub denumirea de „Rally-Kart Dumbrăviţa 2012”, în organizarea Comisiei de Automobilism şi Karting (CAK) din cadrul ACR Timiş, în data de 3 noiembrie 2012, în comuna lipită teritorial de municipiul Timişoara. Acest gen de concurs, automobilistic şi de karting, este primul din istoria comunei Dumbrăviţa, localitate ce devine a doua comună din România, după Comloşu Mare, gazdă a unei etape integrale de raliu, se arată în comunicatul emis de CAK.

Etapa dumbrăviţeană va avea nu mai puţin de trei probe speciale pentru bolizii din campionat, în timp karturilor le este rezervată o singură probă. Prima „Specială” a competiţiei auto va avea loc în centrul comunei Dumbrăviţa, în perimetrul format de străzile: Kos Karoly – Gh. Doja – Franyo Zoltan, urmând ca plecare primei maşini în concurs să se facă la ora 10:04. Speciala cu numărul 2 va fi în perimetrul străzilor: Eroilor – Joszef Attila, plecarea primei maşini urmând a se face la ora 10:10, în timp ce ultima „specială” va fi pe un teren viran – o probă de viteză pe iarbă, care va începe în jurul orei 12:00.

Competiţia de karting va avea traseul comun cu prima probă specială de la concursul destinat autoturismelor, înscrierile piloţilor în competiţie urmând a se face până pe 1 noiembrie 2012, la sediul Universal Consulting din Timişoara.

Afişarea rezultatelor finale şi festivitatea de premiere se va face la Căminul Cultural Dumbrăviţa, începând cu ora 16:30.

Circulaţia auto va fi întreruptă pe traseul concursului automobilistic, între orele 09:00 – 16:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare