AcasăStiriSportCSU Poli, prima victorie în deplasare. Antonaru a făcut minuni în poartă

CSU Poli, prima victorie în deplasare. Antonaru a făcut minuni în poartă

Alb-violeţii handbalului de pe Bega au adus, vineri seara, prima victorie din deplasare în actualul sezon competiţional. CSU Politehnica Timişoara a învins pe CSM Ploieşti, la Plopeni, cu scorul de 29-22, cu un portar în formă excelentă, Antonaru reuşind să apere, printre altele, 3 aruncări de la 7 metri.

Timişorenii au prins o zi mare la Plopeni, acolo unde s-au dus să răpună CSM-ul din Ploieşti, la handbal. Cu Grasu şi Timofte în zi de graţie, dar şi cu portarul Antonaru într-o formă deosebită, Poli a debutat timid în partida cu ploieştenii, prima repriză părând a fi extrem de echilibrată. Poli a preluat conducerea pe tabela de marcaj abia în minutul 14, moment în care s-a instalat la cârma jocului.

„Ajutaţi” de eliminarea suferită de cel mai bun jucător al gazdelor, Roman, handbaliştii lui Nedeljko Vuckovic şi-au văzut în continuare de meci, „prestând” fără probleme la poarta adversă. Dacă pauza a venit când tabela indica 11-15, cea mai mare diferenţă de scor a fost stabilită în mitanul secund, atunci când tabela arăta 17-26, diferenţa fiind de nouă goluri în favoarea alb-violeţilor.

Cu ajutorul portarului Antonaru, care a apărat, pe parcursul acestui meci, trei aruncări de la 7 metri, dar şi cu efortul depus de Grasu şi Timofte, cei doi marcând 8, respectiv 7 goluri, Poli reuşeşte să se impună, în final, cu 29-22, deşi pe parcursul celor 60 de minute de joc a „beneficiat” de 8 eliminări a câte două minute, arbitrii dictând 7 astfel de penalizări şi de partea gazdelor, cei doi „fluieraşi” împărţind şi câte un cartonaş rosu fiecărei grupări.

Ignat de la Poli a fost eliminat definitiv pentru 3 eliminări de două minute, în timp ce, de la CSM, pivotul Roman a văzut roşu pentru o intrare dură asupra lui Fenici, cel din urmă punând umărul la rezultatul alb-violeţilor cu ale sale patru goluri marcate.

În etapa următoare, a VI-a a Ligii Naţionale, CSU Politehnica Timişoara aşteaptă vizita celor de la Ştiinţa Bacău, într-un meci ce va avea loc pe parchetul Sălii Constantin Jude din Timişoara.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente