CSU Poli, prima victorie în deplasare. Antonaru a făcut minuni în poartă

0
794

Alb-violeţii handbalului de pe Bega au adus, vineri seara, prima victorie din deplasare în actualul sezon competiţional. CSU Politehnica Timişoara a învins pe CSM Ploieşti, la Plopeni, cu scorul de 29-22, cu un portar în formă excelentă, Antonaru reuşind să apere, printre altele, 3 aruncări de la 7 metri.

Timişorenii au prins o zi mare la Plopeni, acolo unde s-au dus să răpună CSM-ul din Ploieşti, la handbal. Cu Grasu şi Timofte în zi de graţie, dar şi cu portarul Antonaru într-o formă deosebită, Poli a debutat timid în partida cu ploieştenii, prima repriză părând a fi extrem de echilibrată. Poli a preluat conducerea pe tabela de marcaj abia în minutul 14, moment în care s-a instalat la cârma jocului. „Ajutaţi” de eliminarea suferită de cel mai bun jucător al gazdelor, Roman, handbaliştii lui Nedeljko Vuckovic şi-au văzut în continuare de meci, „prestând” fără probleme la poarta adversă.
Dacă pauza a venit când tabela indica 11-15, cea mai mare diferenţă de scor a fost stabilită în mitanul secund, atunci când tabela arăta 17-26, diferenţa fiind de nouă goluri în favoarea alb-violeţilor. Cu ajutorul portarului Antonaru, care a apărat, pe parcursul acestui meci, trei aruncări de la 7 metri, dar şi cu efortul depus de Grasu şi Timofte, cei doi marcând 8, respectiv 7 goluri, Poli reuşeşte să se impună, în final, cu 29-22, deşi pe parcursul celor 60 de minute de joc a „beneficiat” de 8 eliminări a câte două minute, arbitrii dictând 7 astfel de penalizări şi de partea gazdelor, cei doi „fluieraşi” împărţind şi câte un cartonaş rosu fiecărei grupări. Ignat de la Poli a fost eliminat definitiv pentru 3 eliminări de două minute, în timp ce, de la CSM, pivotul Roman a văzut roşu pentru o intrare dură asupra lui Fenici, cel din urmă punând umărul la rezultatul alb-violeţilor cu ale sale patru goluri marcate.
În etapa următoare, a VI-a a Ligii Naţionale, CSU Politehnica Timişoara aşteaptă vizita celor de la Ştiinţa Bacău, într-un meci ce va avea loc pe parchetul Sălii Constantin Jude din Timişoara.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.