Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportTrofeul UEFA Champions League, în turneu prin Europa. Primul oraş din România,...

Trofeul UEFA Champions League, în turneu prin Europa. Primul oraş din România, în care Fabio Capello aduce trofeul, este Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

UEFA Champions League Trophy Tour a luat startul astăzi, în capitala Germaniei – şi gazdă a Finalei UEFA Champions League 2015 – Berlin. În cadrul impresionantului eveniment, fanii fotbalului, precum şi publicul larg, pot admira Trofeul UEFA Champions League, dar şi multe alte suveniruri valoroase, aparţinând unor figuri marcante din lumea fotbalului, strânse în cadrul expoziţiei “UniCredit Walk of Champions”.

Trofeul va poposi şi în Timişoara, mai exact în Piaţa Operei, pe data de 30 septembrie 2013, pentru ca mai apoi să ajungă la Cluj-Napoca (Piaţa Unirii) – 1 octombrie, Braşov (Piaţa Sfatului) – 2 octombrie şi Bucureşti, timp de 3 zile, în perioada 4-6 octombrie 2013, în Piaţa George Enescu.

Printr-un concept nou, UniCredit doreşte ca anul acesta să atragă şi mai mulţi oameni cu fascinaţia celei mai prestigioase competiţii fotbalistice din Europa. Mult-doritul Trofeu va fi expus într-un “balcon ceremonial”, care îi va transpune şi mai mult pe vizitatori în atmosfera de sărbătoare.

Un elaborat sistem RFID va permite vizitatorilor o înregistrare simplă, care le va da voie să interacţioneze direct cu fiecare eveniment expoziţional oferit – de la informaţii exclusive despre suveniruri UEFA Champions League, la uimitoare caracteristici de realitate augmentată, la participarea la jocuri şi concursuri. Noua tehnologie îi va conecta şi mai mult pe vizitatori cu lumea digitală, permiţându-le să îşi împărtăşească experienţele, fotografiile şi emotiile legate de UEFA Champions League Trophy Tour direct pe profilele lor din reţelele sociale.

Toţi fanii din România sunt invitaţi să se preînregistreze AICI.

O altă noutate remarcabilă a turneului de anul acesta este prezenţa proaspăt-numitului Ambasador Oficial UniCredit pentru UEFA Champions League, Fabio Capello. Actualul antrenor al echipei naţionale a Rusiei va însoţi Trofeul. Alături de Fabio Capello, multe alte vedete UEFA Champions League şi ambasadori locali vor contribui la fascinaţia din jurul UEFA Champions League Trophy Tour 2013. Ambasadorul din România este Miodrag Belodedici. „UniCredit a creat un eveniment uimitor în jurul spiritului UEFA Champions League şi este o plăcere pentru mine să fiu parte din ediţia de anul acesta a UEFA Champions League Trophy Tour. Momentul în care am ridicat trofeul în aer m-a mişcat. Împărtăşirea acestui sentiment de emoţie şi bucurie cu fani din toată Europa pe parcursul acestui turneu este o experienţă minunată şi o ocazie importantă de a le mulţumi pentru sprijinul şi dăruirea acordate” a declarat Capello.

UEFA Champions League Trophy Tour a devenit o punte foarte importantă pentru UniCredit în legătura cu fanii, de-a lungul anilor. Până acum, Trofeul a vizitat în total 13 ţări europene diferite, parcurgând peste 10.500 km pentru a ajunge la 480.000 de fani şi a le oferi oportunitatea extraordinară de a face peste 116.000 de fotografii cu trofeul iconic.

După ce părăseşte Berlinul, Trofeul UEFA Champions League prezentat de UniCredit va vizita alte 4 capitale europene:
– Budapesta/Ungaria: 27 – 29 septembrie;
– Bucureşti/România: 4 – 6 octombrie;
– Sarajevo/Bosnia-Herţegovina: 11 – 13 octombrie;
– Sofia/Bulgaria: 18 – 20 octombrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara vrea sa scoata cat mai...

CJ Timis se lauda cu transparenta in alegerea finantarii proiectelor culturale si sportive pe anul 2019

Consiliul Județean Timiș (CJT) supune dezbaterii publice ghidurile privind finanțarea nerambursabilă din fonduri publice...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri de verificare, până acum, în...