Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Baschet în fotoliu rulant, în pauza meciului BC Timişoara – BCMU Piteşti

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
22.9 ° C
24.1 °
21.7 °
42 %
4.1kmh
0 %
mar
24 °
mie
25 °
joi
23 °
vin
23 °
sâm
22 °

Spectatorii care vor lua parte la partida de baschet dintre BC Timişoara şi BCMU Piteşti vor avea parte de o surpriză în pauza meciului. Şase pasionaţi de baschet îşi vor dovedi dragostea faţă de sportul cu mingea la coş şi se vor prinde într-un meci în fotoliu rulant. BC Timişoara joacă împotriva argeşenilor de la BCMU Piteşti, joi, 1 noiembrie 2012, începând cu ora 18:15.

Etapa a şasea a Ligii Naţionale de baschet masculin programează în această săptămână partida BC Timişoara – BCMU Piteşti, meciul fiind programat joi, 1 noiembrie, de la ora 18:15, în Sala Constantin Jude din Timişoara. Spectacolul „Lieilor din Banat” va fi întregit în pauza meciului cu un spectacol inedit pentru oraşul de pe Bega. Şase pasionaţi de baschet vor dovedi că dragostea lor pentru sportul în care se aruncă mingea la coş nu are limite şi se vor prinde într-un meci în fotoliu rulant. Demostraţia este o premieră pentru sala din Timişoara.
Cei şase – Berki Atilla, Florin Paşca, Vlad Ştefăneţ, Călin Pârâianu, Cristian Pitaru, Andreea Herbei, alături de antrenorul Raul Pojar – fac parte din echipa Motivation Baschet Timişoara, înfiinţată în urmă cu circa şase luni.

„Regulile sunt în mare parte aceleaşi ca la baschetul clasic. Nu ai voie să acţionezi de trei ori roata fără să baţi mingea, asta ar fi o regulă similară cu cea a paşilor„, a spus căpitanul echipei, Călin Pârâianu pentru site-ul oficial al BC Timişoara. Acesta s-a plâns şi de situaţia în care se află chipa, care, datorită lipsei de înţelegere şi a costurilor extrem de ridicate cu închirierea sălilor din oraş, nu se poate antrena aşa cum ar fi nevoie. „Noi încercăm să ne antrenăm cât mai des, dar ne lovim de o problemă serioasă. Lumea ne cere sume mari pentru închirierea sălilor, pe care nu le putem suporta. Am găsit înţelegere într-un singur loc, aşa încât ne antrenăm doar o dată pe săptămână” a adăugat Pârâianu.

Deocamdată, Motivation Baschet Timişoara nu participă în nici o competiţie de profil, dar lucrurile s-ar putea schimba, anunţă susrsa mai sus amintită „Ne-ar plăcea să concurăm, de aceea încercăm să ne organizăm cât mai bine, iar când vom fi pregătiţi ne vom înscrie. Fundaţia Motivation decontează doar fotoliile. Transportul, coşurile mobile, tot restul depinde de noi şi de modul cum ne manageriem activitatea”, a mai afirmat Călin Pârâianu.

sursa foto: motivation.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare